A Nickelodeon, a 33 éves mesecsatorna óriási partira készül. Hamarosan jön a Kids' Choice Awards, amely Amerikában évről-évre rekordnézettséggel tarol, és ahol idén is világsztárok szolgáltatják majd a zenét. A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók 2013. március 27-én, szerdán 19.00-kor nézhetik meg a csatornán magyarul.

 

A Nickelodeon, a 33 éves mesecsatorna óriási partira készül. Hamarosan jön a Kids' Choice Awards, amely Amerikában évről-évre rekordnézettséggel tarol, és ahol idén is világsztárok szolgáltatják majd a zenét. A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók 2013. március 27-én, szerdán 19.00-kor nézhetik meg a csatornán magyarul.

 

Johnny Depp Will Smithszel mérkőzik meg, mialatt Justin Bieber és Katy Perry a rá ömlött zöld trutyiból próbál kikászálódni: a vérkomoly Oscar-gálát követően minden évben a Kids' Choice Awards lazulós díjátadóján olyan világsztárok engedik ki a gőzt, mint Taylor Lautner, Scarlett Johansson, vagy éppen Justin Timberlake. Idén pedig a talp alá valót a pop császárai, Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera szolgáltatják majd.

 

A Kids' Choice Awards minden évben az egyik legszórakoztatóbb díjátadó, egyszerűen imádom! Alig várom már, hogy a színpadra állhassak, és együtt zúzzunk végig egy felejthetetlen estét!" – mondta el Ke$ha, aki élőben fog fellépni a március 23-án megrendezett eseményen.

 

Ke$ha 2010-ben robbant be a köztudatba, amikor Animal című debütáló albuma mindent elsöprő sikert aratott, ráadásul a Billboard magazin a 100 legvonzóbb művésznő közé válogatta, „TiK ToK" című számát pedig az újság az év legdögösebb zenéjének kiáltotta ki. A sztár sikere tagadhatatlan, csak úgy, mint a Grammy-díjas Christina Aguileráé, aki a népszerű rapperrel, Pitbullal fog duettezni a rendezvényen.

 

Olyan slágerek tették világszerte ismertté Ke$hát az elmúlt években, mint a „Your Love Is My Drug", a „We R Who We R", vagy éppen a még frissnek és ropogósnak számító „Die Young", amik a magyar rádiók kínálatában is patinás helyet foglaltak el maguknak. Ke$ha emberközeli díva, a popzene új ikonjává vált híresség nemrég jelentette meg könyvét, persze sikerért Pitbullnak sem kell a szomszédba mennie, akit a legtöbben a „Don't Stop The Party" miatt ismernek.

 

Nagyszerű estének nézünk elébe, ráadásul nekem teljesen új lesz az élmény, hiszen soha nem léptem még fel a KCA-n. Christina Aguilerával együtt fogjuk előadni a Feel This Moment című számot, ami megrengeti majd a falakat, szóval kapaszkodjon mindenki!" – lelkendezett Pitbull, akinek a számai olyan filmekben csendültek már fel, mint a Halálos iramban sorozat részei.

 

Hogy Ke$ha, Aguilera, vagy éppen Pitbull részesül abban a megtiszteltetésben, hogy neonzöld masszában fürödve botorkáljon le a színpadról? A magyar Nickelodeon által március 27-én, 19 órától vetített 26. Kids' Choice Awardson kiderül, otthon hagyja-e vérvörös páncélját a Vasember, Robert Downey Jr. és hogy Jennifer Lawrence itt is az élet Napos oldalán sütkérezik-e majd.

 

Annyi azonban biztos, hogy a világszerte több mint 350 háztartásban, 25 nyelven közvetített gigabuliban a legdögösebb filmek, sorozatok és zeneszámok hősei és hősnői néznek farkasszemet olyan, a mozgás fontosságát hirdető sportemberekkel, mint Michael Phelps… miközben Adam Sandler és Ben Stiller egymás poénjain röhögcsél majd valamelyik sarokban.

 

A Nickelodeon célja, hogy nemtől függetlenül minden gyermek megtalálja a kedvencét a 4-14-es korcsoportban, így humoros, erőszakmentes, tanító és zenés tartalmakkal szolgál. A 2012-es AGB mérési adatok alapján 3. legnézettebb gyerekeknek szóló csatorna a magyar 4-14-es korcsoportban.

 

2013. március 27. 19:00

Kids' Choice Awards

 

http://nickelodeon.hu/

http://kca.nick.tv/vote#category:Favourite_TV_Show

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük