Az elmúlt hétvégén páratlan sikerrel zárult Balatonalmádiban a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében zajló Balatoni Víz-party a vízparton programsorozat.

Az elmúlt hétvégén páratlan sikerrel zárult Balatonalmádiban a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében zajló Balatoni Víz-party a vízparton programsorozat.

 

A rendezvény eddigi három helyszínén – Zánka, Balatonlelle, Balatonfüred – már eddig is nagy volt az érdeklődés, de a Wesselényi strand közönsége mindezt felül tudta múlni Balatonalmádiban. Közel kétszázan vettek részt egyszerre a víziaerobicon, továbbá kígyózó sor állt a nevezési sátor előtt, ahol vízifocira, víziröplabdára, vízikosárlabdára, úszásra, vízifutásra és vízi kötélhúzó versenyre lehetett benevezni. A résztvevők között értékes ajándékokat sorsoltak ki. A jó hangulatot színpadi műsorok fokozták. Délután a Diamonds Models bemutatója keretében reneszánszkori viseletet és napjaink fürdőruháit ismerhették meg a vendégek, majd a Salsa Diabolica közreműködésében salsázni tanulhatott a közönség. Este a Bridge zenekar kezdte a sztárparádét, majd a United és a Bon-Bon következett. A programot szűnni nem akaró tapsviharban a Crystal fellépése zárta.

Akik esetleg lemaradtak volna az eddigi állomásokról, azok legközelebb július 19-én, szombaton, Siófokon, a Mozdulj Balaton Strandon részesülhetnek vizes élményekben. A programok között vízivetélkedő, sportverseny és kvízjáték is szerepel, az esti jó hangulatról pedig a Bridge, a Bon-Bon, az United és a Crystal gondoskodik.

www.gyereabalatonra.hu/vizparty

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük