A tavaszi megújulás jegyében sokan szánják rá magukat egy súlycsökkentő, méregtelenítő vagy éppen vitalizáló kúrára.

 

 

A tavaszi megújulás jegyében sokan szánják rá magukat egy súlycsökkentő, méregtelenítő vagy éppen vitalizáló kúrára.

 

A Danubius Health Spa Resortok által kínált programok között van most egy 'kilófaló' nevezetű is, melynek keretében távol minden kísértéstől, de kényeztető wellness és aktív fitness lehetőségek párját ritkító fegyvertárával várnak mindenkit, aki csapatban, együtt átélve az életmódváltás első megpróbáltatásait igent mond a tavaszi megújulás bükfürdői módszerére.

A medical wellness napjainkban egyre népszerűbb trend, hiszen egy egészségtudatos életmód szemléletet egészít ki szakmai, orvosi háttérrel. Egyik alapköve a prevenció – amely ez esetben a betegséghajlamok figyelembe vételével a már esetleg meglévő betegségek szövődményeinek kialakulását hivatottak megelőzni. A program egy gyors, pontos és fájdalommentes állapotfelméréssel kezdődik – ilyen pl. a vércsepp analízis – amikor szó szerint egy csepp vér vizsgálatából kinyerhető a kezelések meghatározásához szükséges információ.

Gyakran használják az arteriográfot (érrendszer állapotfelmérése), COPD szűrést, koleszterin, triglicerid, vércukor mérést is. Az orvosi vonatkozások mérlegelését követően egyénre szabott, általában egyhetes kezelési programot alakít ki a szakorvos, amely a későbbiekben is életünk minden területére jótékony hatással lehet. Ez tartalmazza az életmód- és táplálkozás tanácsadást, a mozgás- és relaxációs program összeállítását, a terápiás javaslatokat és a stresszoldást. Elmondhatjuk, hogy a medical wellness – azaz orvosi wellness, a hagyományos és alternatív orvosi tudással egészíti ki a mind az öt érzékszerünkre pozitívan ható wellness szolgáltatásokat.

Ha valaki például a méregtelenítés és feltöltődés mellett dönt, az léböjt kúrán vehet részt. Felkészült csapat biztosítja a természetes levek mellett a böjtölők orvosi felügyeletét, és folyamatos wellness program kínálattal segíti a jókedv megőrzését, a pihenést, feltöltődést, és persze eltereli figyelmet az étkezésről. Minden, a kúrát kiegészítő kezeléshez természetes alapanyagokat használnak, és biztosítják a kontrollált és stresszmentes környezetet.

http://www.danubiushotels.hu/

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük