2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Király utcai szakmai fórum turisztikai szakembereknek

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53222"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/talalkozo_aug16_foto.thumbnail.JPG" border="0" width="75" height="100" /></a></span>Beutaztató irodák, városnéző cégek, és turisztikai szakmai szervezetek képviselőit hívta meg a Királyutca Designutca Klaszter a VII. kerületi Önkormányzat tanácstermébe 2011. augusztus 16-án, hogy szakmai prezentáció keretében ismertessék a szervezet turizmussal kapcsolatos eredményeit és terveit. </p> <p><strong><em> </em></strong>

Beutaztató irodák, városnéző cégek, és turisztikai szakmai szervezetek képviselőit hívta meg a Királyutca Designutca Klaszter a VII. kerületi Önkormányzat tanácstermébe 2011. augusztus 16-án, hogy szakmai prezentáció keretében ismertessék a szervezet turizmussal kapcsolatos eredményeit és terveit.

 

Beutaztató irodák, városnéző cégek, és turisztikai szakmai szervezetek képviselőit hívta meg a Királyutca Designutca Klaszter a VII. kerületi Önkormányzat tanácstermébe 2011. augusztus 16-án, hogy szakmai prezentáció keretében ismertessék a szervezet turizmussal kapcsolatos eredményeit és terveit.

 

A Királyutca Designutca nevében, Landwehr Klára, a Klaszter alapítója, előadásában részletesen bemutatta a Király utca, valamint az azt körülvevő multikulturális negyed turisztikai vérkeringésbe történő bekapcsolódásának lehetőségeit, és azon akciókat, illetve marketingeszközöket, melyekkel a negyed nemzetközi ismertségét kívánják erősíteni.

Landwehr Klára a prezentáció során hangsúlyozta, hogy a turisztikai szakmával folyamatos együttműködésre törekszenek, így fontosnak tartja közreműködésüket az értékesítés területén, az egyes marketingakciók során, valamint például a 2011. szeptember 10-11-én megrendezésre kerülő Királyi Vásár elnevezésű rendezvény népszerűsítése kapcsán is.

 

Emellett az együttműködések már egy működő példáját – a Tematikus Utcák Szövetségét- is bemutatta a megjelent idegenforgalmi szakembereknek, mely az ország legjelentősebb tematikus utcáit tömöríti. A tagok az érdekérvényesítés mellett kiemelt fontosságúnak tartják a közös hazai és külföldi marketingtevékenység megvalósítását is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.