2022.június.25. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kitelepülünk három napra Hévízre

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52042"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hevizmti.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Ne essenek kérem pánikba, ha két napig esetleg nem frissülnek oldalaink. De hát péntek szombat úgyis alacsony aktivtású nap -ami olvasóinkat illeti.Kitelepülünk Hévízre.

hevizmti.thumbnailNe essenek kérem pánikba, ha két napig esetleg nem frissülnek oldalaink. De hát péntek szombat úgyis alacsony aktivtású nap -ami olvasóinkat illeti.Kitelepülünk Hévízre.

hevizmti.thumbnailNe essenek kérem pánikba, ha két napig esetleg nem frissülnek oldalaink. De hát péntek szombat úgyis alacsony aktivtású nap -ami olvasóinkat illeti.Kitelepülünk Hévízre.

A Hunguest Helios Superior , a Hévizi Szobakiadók Szövetsége, a Keszthelyi Festetics Kastély,  a Tófürdő meghivta szerkesztőségünket, hogy felvázolja mivel is várják vendégeiket azaz Önöket. Most a kánikulában ez igazán hűsítő program, de olvasóink nagy részének a szabadsága még hátra van és sokan ezt Magyarországon kívánják eltölteni.

images 74.thumbnail Úgyhogy szeretnénk beszámolni ezekről a dolgokról, ha lehetséges a helyszínről. Már ha sikerült emberi áron Wi-Fi-t éjszaka elérni., Mert a rádiótelefon társaságok tarifái nagy adatforgalomra még mindig horrorisztikusak.

Olvasóinknak felvázoljuk milyen lehetőségek vannak Hévizen napjainkban – negyven év óta járok oda, igazán tudom hogy hónapról hónapra változik a település és környezete- a gyógyulásra.. Amikor első időben odajártam, akkor még a Keszthelyi Festetics Kastély parkjában ott voltak az oroszok…

macrobema.thumbnailMeg szeretném nézni a Hévizi Tófürdőben, milyen úszássegítő eszközöket használnak ma Magyarországon a magyarok és a külföldiek, és a kultúra hiányából eredendően ezt T. Fürdőközönség hogyan bénázza el, vagy már megtanulták-e használni is.(Korábban a gépkocsi belső volt az egyetlen, de ezt bérelni is lehetett. Azóta változott az idő. Most már van habszivacs henger is… Csak mi nem változunk?) Egy-két dolog ugyanis  már a hazai sportboltokban felnőtt méretben is kapható. De kérdés mennyire terjedt el.

Máig az egész országban a szezon kezdete óta 71 vízbefúlt ember még mindig azt jelenti, van javitanivaló ezen eszközök kultúráján Magyarországon…..

Bővebben lásd boot rovatunkban, ahonnan két ilyen témájú e-könyv is letölthető!

http://www.euroastra.info/taxonomy_menu/1/11

Johannes

(Kis János)

Az Euroastra Internet Magazin főszerkesztője

Cimképünk:

Hévíz, 2011. július 10. Nyaralók fürdenek a Hévizi tavon. Tetőzik a hőség, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a mai napon is az ország nagy részére kiadta a legmagasabb, vagyis harmadfokú, a többi területre pedig a másodfokú figyelmeztető előrejelzést. A hőmérséklet délután 33-38, késő este 23-30 Celcius-fok között alakulhat. MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.