Júliustól a Michelin teherabroncs termékvonalának weboldala, a www.michelintransport , négy új nyelven érhető el, csehül, magyarul, szlovákul és szlovénul egyaránt

 

Júliustól a Michelin teherabroncs termékvonalának weboldala, a www.michelintransport , négy új nyelven érhető el, csehül, magyarul, szlovákul és szlovénul egyaránt

A weboldalakat böngészve a látogató hasznos információkhoz juthat az abroncshasználatot és karbantartást, valamint a kiemelt szolgáltatásokat illetően, mint például a Michelin Fleet Solution vagy a Michelin Euro Assist. A weboldalak az egyre bővülő szállítmányozási  szektornak kívánnak támogatást és műszaki ismereteket biztosítani. A Michelin elkötelezetten támogatja a közúti szállítmányozókat és több területen igyekszik segítséget nyújtani számukra: flotta műszaki ellenőrzés, abroncskezelési tanácsok, üzemanyag-megtakarítási tippek, asszisztansz szolgáltatás, teljeskörű flotta management.

 Az új Michelin weboldalak széleskörű és részletes termékinformációt kínálnak, melyekből a látogató megtudhatja, milyen lépéseket tehet a biztonságos közlekedés érdekében, hogyan növelheti abroncsainak élettartamát és mennyit takaríthat meg, ha a megfelelő abroncsot használja. A professzionális tehergépkocsi és buszvezetők tudják, hogy mekkora értéke van a megfelelően kiválasztott abroncsnak, amely képes kiszolgálni speciális vezetési igényeiket. A Michelin olyan megoldásokat biztosít számukra, melyekkel a működési költség csökkenthető és a környezetre gyakorolt hatás minimalizálható.

 Teljesítmény, biztonság, megbízhatóság, hosszú élettartam és üzemanyag-megtakarítás – ezek azok a legfontosabb és egyidejűleg fennálló termékelőnyök, melyeket a Michelin abroncsok nyújtanak egész élettartamuk során. Minderről bővebb információ a www.michelintransport honlapon, immár magyarul is elérhető.

www.michelintransport.cz

www.michelintransport.hu

www.michelintransport.sk

www.michelintransport.si

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük