Az új i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn modellek a Canon A4-es multifunkciós eszközeinek (MFD) vezető termékei. Az új készülékekben található számos hasznos funkció kiváló minőségű, egyszerű, és költséghatékony színes lézernyomtatási megoldást kínál a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok munkacsoportjai számára.

 

Az új i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn modellek a Canon A4-es multifunkciós eszközeinek (MFD) vezető termékei. Az új készülékekben található számos hasznos funkció kiváló minőségű, egyszerű, és költséghatékony színes lézernyomtatási megoldást kínál a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok munkacsoportjai számára.

A Canon Europe bemutatta két új, vezető A4-es színes multifunkciós nyomtatóját. A kiváló minőségű, színes lézernyomtatásra tervezett készülékek – amelyek a csúcskategóriás színes multifunkciós eszközökben használt képalkotási technológiára épülnek – lapolvasási, nyomtatási, faxolási és másolási funkciókat kínálnak a kisméretű, de igényes irodai és munkacsoportos környezetek számára.

Az új, hálózatkész modellek – a termelékenység növelése, valamint a színes technológia egyszerű és költséghatékony biztosítása érdekében – megoszthatók a kisebb munkacsoportok felhasználói között. A új, megbízható modellek ideálisak az üzleti dokumentumok és nyomatok, például brosúrák, szórólapok és bemutatók készítéséhez.

Az új modellek a különböző felhasználói igényekkel rendelkező vállalatokat célozzák meg. Az i-SENSYS MF9220Cdn olyan kisvállalatok számára ideális, akik a színes technológia bevezetésére költséghatékony és egyszerű megoldást keresnek. Az i-SENSYS MF9280Cdn pedig a nagyobb vállalatok és a felügyelt informatikai infrastruktúrával rendelkező, szervezeteken belüli munkacsoportok igényeinek kielégítésére PCL és PostScript Level 3 kompatibilitást is biztosít, valamint lehetővé teszi a memóriakártyáról való közvetlen nyomtatást is.

A mindössze 2,3 kWh energiafogyasztásnak köszönhetően – amely megfelel az EnergyStar tanúsítványhoz szükséges jellemző átlagos energiafogyasztásnak –  minkét modell rendkívül energiatakarékos. A négy toner szín könnyen cserélhető színes tonerkazettában kapott helyet, így új kazetta behelyezésekor az elhasználódásnak leginkább kitett, nagyobb szervizigényű, de létfontosságú alkatrészek cseréje is megtörténik.

A 8,8 cm-es (3,5 hüvelykes) TFT-kijelzőn található intuitív grafikus felhasználói felület és a varázslók egyszerűvé, és gyorssá teszik a beállításokat, a menük használatát és a hibaelhárítást. A hatékony SEND funkció segítségével a kiváló minőségű dokumentumok hálózaton és e-mailen keresztül is megoszthatók, melyet a rendelkezésre álló LDAP támogatás még inkább leegyszerűsít. A távoli felhasználói felület pedig megkönnyíti a készülékek felügyeletét. A közvetlenül e-mailbe, hálózatra csatlakoztatott kiszolgálóra vagy USB-memóriára történő beolvasáshoz a Canon kompakt PDF-technológiája az eredeti dokumentumot 1/20-ára alakítja át.

A gyors első nyomtatás és azonnali fixálás technológia gyors bemelegedést biztosít alvó üzemmódból az első nyomat elkészüléséig. A teljes körű bemeneti és kimeneti kétoldalas nyomtatás, lapolvasás, másolás és fax képességek révén a kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (DADF) és az automatikus kétoldalas nyomtatás, maximális termelékenységet nyújt a felhasználók számára.

A kiváló nyomtatási felbontás a színek kivételes konzisztenciáját és pontosságát eredményezi, még a bonyolultabb képek – bőrtónusok és részletgazdag, árnyékos területek – esetén is, amely kiemelkedő minőségben teszi lehetővé a színek visszaadását. A színes és fekete-fehér üzemmódban egyaránt 21 oldal/perces nyomtatási sebességgel az új modellek gyorsan készítik el az első másolatot, tovább javítva ezzel a termelékenységet.

„Olyan eszközök bevezetésére törekszünk, amelyek maximálisan megfelelnek a kisvállalkozások és munkacsoportok szükségleteinek, valamint a színes technológia irodai alkalmazására irányuló egyre növekvő igényeknek, és emellett ugyanazt a vezető technológiát biztosítják, mint csúcskategóriás MFD termékeink. Az i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn bevezetésével egy asztali modellben valósul meg a kiváló minőség, a magas szintű termelékenység és a rendkívüli használhatóság egyedi kombinációja" – mondta Anil Jagpal, a Canon Europe lézer eszközökért felelős marketing menedzsere.

„Az új termékek kiváló alternatívát kínálnak a vevők számára a vállalkozásnak megvásárolni kívánt asztali lézeres készülék kiválasztásakor. Ezzel a két modellel a Canon kiemelkedő képalkotási színvonalat kínál minden felhasználónak, valamint olyan funkciókat, amelyek tervezésekor a vásárlók igényeiknek tökéletes kielégítését tartottuk szem előtt" – tette hozzá Anil Jagpal.

A 850 lapos papírkapacitásnak – a külön megvásárolható 500 lapos talapzattal együtt -, valamint a nagy teljesítményű tonerkazettáknak köszönhetően az új modellek főként a nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó munkacsoportok számára előnyösek. Ugyanakkor alacsony teljes üzembentartási költséget biztosítanak a termékek élettartama során.

A Canon i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn készülékek 2011 februárjától kaphatók Európában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük