Kortárs Művészeti Kiállítás- válogatott német alkotókkal a címe annak a tárlatnak, mely január 31.-ig látható az Opera Galériában.

 

Kortárs Művészeti Kiállítás- válogatott német alkotókkal a címe annak a tárlatnak, mely január 31.-ig látható az Opera Galériában.

Az Opera Galéria -mely az Opera épülete mögött található- céljául tűzte ki, hogy nemzeti, és nemzetközi kortárs művészeket támogasson. Ügyfélköre magángyűjtőkből, építészekből, üzletemberekből, kormányzati és diplomáciai személyiségekből áll. A gondosan kiválogatott, majd kiállított kortárs alkotók művei a tárlat után megvásárolhatók. Így van a jelen zajló kiállítás képeivel is, mely német kortárs művészek műveiből lett összeválogatva.

Andreas ZimmermannAndreas ZimmermannA kiállítás művészei: Andrea Roos, Andreas Zimmermann, Barbara Wenzel-Winter, Bertold Heimbörge, Cárlá Gombar, Cosima Klischat, Elisa Schaar, Gisela Bartels, Gregory Hejbowicz, Josef Josati, Susanna Storch, Thomas Hirsch, Ulla Wobst, Ulli Hamers, és Vera Christians.

A tárlat megtekinthető január 31.-ig. a VI. kerület, Lázár utca 6. szám alatt. A galériában található katalógus bővebb információt -és elérhetőséget- ad a kiállító művészekről.

 

Bertold HeimburgeBertold Heimburge Carla GombarCarla Gombar Elisa SchaarElisa Schaar
Susanna StorchSusanna Storch Ulla WobstUlla Wobst Ulli HamersUlli Hamers

Németh Krisztina

http://operagallery.shp.hu/

http://www.andrearoos.de/

http://www.heimbuerge.atw.hu/

http://www.atelier-gombar.de/

http://www.susannastorch.de/

http://www.verachristians.de/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük