T-mobile

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatát folyamatosan bővítve már 193 településen, a lakosság 60%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet.

 T-mobile

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatát folyamatosan bővítve már 193 településen, a lakosság 60%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató szélessávú internetszolgáltatása, az 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat esetén fél éven át 50%-os havidíjkedvezmény és a júliusban és augusztusban a havi díjban foglalt, legalább a kétszeresére megnövelt adatmennyiség így már közel 6 millió ember lakóhelyén elérhető. A szolgáltató az év végéig a tavalyinál nagyobb számú új települést fed le szélessávú hálózatával, azonban a területi lefedettség bővítése mellett a hálózat kapacitására is kiemelt figyelmet fordít. A használat ugyanis dinamikusan emelkedik, az adatforgalom az elmúlt egy év alatt a tizenhatszorosára nőtt.

A T-Mobile számára a lefedett települések száma és a már működő hálózat minősége egyaránt fontos. Elvárás, hogy a hálózat lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéren is használható legyen, illetve a megfelelő kapacitások rendelkezésre álljanak. Ezért a T-Mobile a lefedett településeken is folyamatosan bővíti hálózatát, pl. csak Budapesten és környékén a meglévőkön túl idén 100 új 3G/HSDPA bázisállomást helyez üzembe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük