2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Közeleg a Karácsony

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/44579"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Milli.thumbnail.png" border="0" width="100" height="95" /></a></span> Legalábbis ezt jelzi, hogy a napokban egyre másra jelentik be karácsonyi-alkalmi-téli újdonsgait sok élelmiszergyártó.2010. november végén érkezik a Milli Mia desszertcsalád téli újdonsága, az ASZALT SZILVÁS Krémtúró. <p>

milli.thumbnail Legalábbis ezt jelzi, hogy a napokban egyre másra jelentik be karácsonyi-alkalmi-téli újdonsgait sok élelmiszergyártó.2010. november végén érkezik a Milli Mia desszertcsalád téli újdonsága, az ASZALT SZILVÁS Krémtúró.

milli.thumbnail Legalábbis ezt jelzi, hogy a napokban egyre másra jelentik be karácsonyi-alkalmi-téli újdonsgait sok élelmiszergyártó.2010. november végén érkezik a Milli Mia desszertcsalád téli újdonsága, az ASZALT SZILVÁS Krémtúró.

A piacon és a vásárlók körében is immár 40 éve sikeres Krémtúró kétség kívül a Milli Mia desszertcsalád legismertebb tagja. A négyszögletes dobozba zárt finomságon generációk nőttek fel és ma is szívesen fogyasztják, hiszen a több évtizedes múlttal rendelkező krémes túródesszert mai receptúráját és minőségét hosszú évek fejlesztése során nyerte el. A népszerű termékcsalád novemberben új taggal bővül; a szezonális Milli Mia Krémtúró aszalt szilvás ízvariáns november közepétől március közepéig lesz kapható, egyedi, zamatos ízélményt nyújtva majd a téli szezonban a tejdesszertek kedvelőinek. 

 „A téli szezonban kevesebb féle gyümölcs érhető el, mint az év többi részében. Éppen ezért ebben az időszakban az aszalt gyümölcsök és olajos magvak keresettebbek mint tavasszal vagy nyáron. A fogyasztók egyre nyitottabbak az újdonságokra  és szinte el is várják, hogy időről időre megújult kínálattal is találkozzanak a polcokon a már megszokott termékeik/ízeik mellett."- mondta Főfainé Kiss Viktória, a Milli brand managere.

Az állandó kínálat – vaníliás, vaníliás-mazsolás, kekszes, banános, karamellás, joghurtos, marcipános – mellett az aszalt szilvás Krémtúró feltűnő, élénk lila promóciós csomagolásban 2010 november végétől egészen március közepéig lesz elérhető a legtöbb élelmiszer áruház láncban.

 http://www.milli.hu/

A krémtúrók története:

http://mia.milli.hu/erdekessegek-kremturo-tortenete

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.