2022.szeptember.25. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KUBU WATERR cápaúsztatás

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64601"><img class="image image-preview" src="/files/images/KUBU.jpg" border="0" width="213" height="213" /></a></span>Álmodtál már arról valaha, hogy cápák elől menekülsz, de úgy, hogy te irányíthatod a tenger mindenekfeletti, félelmetes urait?

kubuÁlmodtál már arról valaha, hogy cápák elől menekülsz, de úgy, hogy te irányíthatod a tenger mindenekfeletti, félelmetes urait?

kubuÁlmodtál már arról valaha, hogy cápák elől menekülsz, de úgy, hogy te irányíthatod a tenger mindenekfeletti, félelmetes urait? Ha bírod a cápákat, ott a helyed szeptember 22-én az Aréna Plazában, ahol 12 órától kezdődően kezdetét veszi a nagy őszi Kubu Waterr Cápaúsztatás, melyen Valkó Eszter, Iszak Eszter és Brasch Bence is segíti majd a versenyzőket.

 

Senki se ijedjen meg, a cápák nem igaziak, nem is lenne nekik elegendő víz a budapesti bevásárlóközpontban. Héliummal táplált, nagydarab jószágról van szó, akit oszlopok között kell majd navigálnia a vállalkozó szelleműeknek, akik párban mérkőznek majd meg egymással. Hogyan kapcsolódik a Kubu a cápákhoz? Ennek a játéknak digitális változatát elsőként a Kubu honlapján találhatták meg a cápa-rajongók. Ha az uszony mozgatása a számítógép képernyőjén már virtuálisan remekül ment, és mégsem sikerült egyelőre bekerülni azon szerencsés játékosok közé, akik megnyertek a honlapon való játékkal egy-egy példányt a héliumos, áramvonalas óriás jószágból, azoknak most ott a helyük a budapesti Aréna Plaza szombati happeningjén.

 

A leggyorsabb versenyzők Kubu Waterr ajándékcsomaggal, a szerencsések pedig, akiket minden órában sorsolnak, hazavihető légcápákkal gazdagodnak. A versenyre jelentkezni a helyszínen lehet. Unatkozni egészen biztosan nem fognak a játékosok, hiszen segítségükre lesz még Valkó Eszter, Iszak Eszter és Brasch Bence is. Bence, az Operettszínház ifjú titánja 14 órától még koncertet is ad.

 

2012. szeptember 22. 14.00-18.00

Aréna Plaza (2. emelet – Saturn előtt)

A játék weboldala: http://www.kubu.hu/waterrr/capausztatas/

És van egy teaser videó: http://www.youtube.com/watch?v=QXsKrEiHnqo

 

Németh Krisztina

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.