2023.november.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ma nyílik a Mobilshow

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1591"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mobilshow.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mobilshow" title="Mobilshow" width="100" height="92" /></a></span><span class="inline left"><a href="/node/5002"></a></span> <p><strong>Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik szeptember 8.-án a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.</strong></p><p><strong> 

 mobilshow

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik szeptember 8.-án a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 mobilshow

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik szeptember 8.-án a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 A Mobil Show 2007 – a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre, ahol négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések keretein belül a világ legjelentõsebb készülékgyártóinak újdonságai is bemutatásra kerülnek.

A Nokia a kikapcsolódáshoz, a zenéhez és a játékokhoz készült négy új készülékkel jelenik meg. Bemutatja a Nokia N81 multimédiás számítógépet, mely 8 GB-ot elérõ memóriájával, zene- és játékgombjaival, 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozójával valamint 3G és WLAN kapcsolatával egy igazi szórakoztató mobilerõgép. A mobilzene rajongók megtekinthetik a Nokia 5310 XpressMusic és a Nokia 5610XpressMusic zenemobilokat, és most debütál az igazi multimédiás nagyágyú, a 8 GB belsõ memóriával ellátott új Nokia N95 8GB is.

A Samsung a jelenleg már piacon lévõ termékek mellett a hazánkban most debütáló 5 megapixeles G600-as készülékét is a helyszínen fogja bemutatni.

A Sony Ericsson három új készülékkel büszkélkedik – a K850 kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik digitális fényképezõgéppel megegyezõ minõségben szeretnének telefonjukkal képeket készíteni. Ez az 5 megapixeles Cyber-shotTM telefon a legújabb digitális kamerák tulajdonságait sûríti egy vékony mobiltelefonba.A vékony UMTS telefon és a nagyteljesítményû médialejátszó hatásos kombinációjaként a W960 Walkman? akár 8 000 zeneszámot is tárolható, és a beépített WalkmanTM lejátszón a lejátszási listák között az érintõképernyõ segítségével lehet navigálni. A W910 egy HSDPA képes Walkman? telefon, amelyet szórakozásra terveztek; akár zenérõl, akár 3D játékokról, videóról vagy nagy sebességû internet elérésrõl legyen szó.  A felhasználó használhatja a rázkódásvezérlést, és elég ha megpöccinti a telefont a játékok vezérléséhez vagy a zeneszámok kihagyásához és véletlenszerû lejátszásához vagy választhatja a SensMeTM opciót, hogy hangulatának és tempójának megfelelõ zenét keressen.

A Motorola standján a látogatók megtekinthetik az amerikai gyártó legújabb mobiltelefonjait, a PengeMoto második kiadását a RAZR2-t, a mobil videólejátszót a Z8 készüléket, az új kiegészítõket, valamint zeneletöltési lehetõséggel várják az érdeklõdõket. A MotoCaféban pedig minden regisztráló kávézhat egyet.

A Nav N Go navigációs és mobilszoftver fejlesztõ cég neve a nemzetközileg is ismert és elismert  iGO My way GPS-navigációs szoftver használói számára csenghet ismerõsen. A 2004-ben alakult cég tevékenysége ma már messze túlmutat a navigációs szoftverfejlesztésen, hiszen programozóik számos jövõbe mutató megoldáson dolgoznak a mobil alkalmazásoktól egészen a mobil játékszoftverekig.

A rendezvény ideje alatt a megtekintés mellett a legújabb termékek kipróbálására is lehetõség kínálkozik szeptember 8-11. között a Hungexpo B pavilonjában, minden nap 10.00-18.00. óra között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.