2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyar Energetikai Vállalkozók és Feltalálók Fóruma – Energiahatékonyság és megújuló energia az önkormányzatoknál

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42977"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/szeleromu3.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="98" /></a></span>Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Esztergomi Szervezete hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2010. szeptember 8-9-én Esztergomban a Magyar Energetikai Vállalkozók és Feltalálók Fórumát. <td valign="top"> </td>   </p><p>

szeleromu3.thumbnailAz Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Esztergomi Szervezete hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2010. szeptember 8-9-én Esztergomban a Magyar Energetikai Vállalkozók és Feltalálók Fórumát.

 

   

szeleromu3.thumbnailAz Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Esztergomi Szervezete hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2010. szeptember 8-9-én Esztergomban a Magyar Energetikai Vállalkozók és Feltalálók Fórumát.

 

   


    A fórum olyan kérdésekre keresi a megoldásokat, amelyek ma egy-egy közösség legnagyobb terheit, legérzékenyebb kihívásait jelentik, legyen szó a közvilágításról, termálvíz-, szélenergia-, vagy hulladék hasznosításról, esetleg vízgazdálkodásról.

    Ennek segítésére, kérdőívet küldtek ki a magyar önkormányzatok részére, hogy felmérjék igényeiket és energiafelhasználásukat. Ezek visszaküldői között ingyenes részvételeket sorsoltak ki, melyek Kecskemét, Mórahalom és Kaskantyú települések lettek.

    Egy kerekasztal beszélgetésen belül bemutatásra kerülnek sikeres önkormányzati energetikai fejlesztések, példaértékű környezettudatos és takarékos helyi energetikai megoldások.

    Külön megtiszteltetés számukra, hogy a németországi Merkendorf is elfogadta felkérésüket és részt vesz a beszélgetésben, hogy beszámoljon energia parkjukról és kitüntetésükről.

    Továbbá céljuk, hogy a két napos program során kiemelt helyet kapjanak a sikeres energetikai fejlesztések, a magyar feltalálók és ötleteik és azok hasznosításának lehetőségei.

    De mindezek mellett terítékre kerülnek majd a  nagy  vezetékes energiaszolgáltató vállalatok újdonságai, az új kormány szándékai és energiapolitikája is!

    Ingyenes energetikai szakkiállítás

    A konferenciával egybekötve kerül megrendezésre a Vármúzeum területén, ahol számos cég mutatja be szolgáltatásait, termékeit. Ez bárki számára megtekinthető, legyen az önkormányzat, vállalkozás, magánember vagy diák. A lényeg az, hogy minél többen tájékozódjanak az energiahatékonyságról és a megújuló energiák adta lehetőségekről.

http://www.foenergetikus.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.