A napokban indult közösségi játékkal közös erővel gyűjthetjük össze a különböző magyar helyszíneket felvillantó filmeket, és készíthetjük el hazánk speciális filmtérképét.

 

A napokban indult közösségi játékkal közös erővel gyűjthetjük össze a különböző magyar helyszíneket felvillantó filmeket, és készíthetjük el hazánk speciális filmtérképét.

 

Az elmúlt években számos magyar és külföldi filmet forgattak hazánkban, amelyekben rövidebb-hosszabb időre felbukkantak ismertebb vagy kevésbé ismertebb magyarországi helyszínek. A Telekom által meghirdetett közösségi játékhoz minden filmkedvelőnek érdemes csatlakozni, aki szeret felidézni filmes sztorikat, vagy aki magyarországi filmes jelenetekkel kapcsolatban érdekes, vicces stb. képet, képeket tud publikálni. Minden apró filmes tipp vagy történet érdekes lehet, de természetesen előny, ha valaki például kívülről fújja az „Üvegtigris" poénjait, vagy élőben nézte a „Die Hard – Drágább, mint az életed", vagy az „I spy" forgatását a pesti rakpartokon.

A játék végén pedig közös erővel összeállhat Magyarország „színes, szélesvásznú" filmtérképe, amely akár – köszönhetően a rajta lévő, Telekom Moziklubba mutató linkeknek – azonnali filmnézéssel is párosulhat!

 

A játékban kétfélképpen lehet részt venni: a Telekom HU Facebook oldalon feltett tematikus kérdésekre adandó válaszokkal, kommentekkel (egy-egy filmcímmel, filmjelenettel, filmhelyszín megadásával), vagy a #filmterkep hashtaggel ellátott, filmjelenetbeli magyar helyszíneket ábrázoló képek saját publikus Instagram-profilra töltésével.

A közösség által gyűjtött filmek arra a pontra kerülnek, amelyek a legjellemzőbb filmbeli helyszínt jelölik; azokkal a képekkel együtt, amelyeket a közösség tagjai töltöttek fel nyilvánosan a megadott hashtaggel.  Az átküldött kommentek vagy feltöltött képek alapján fejlődik folyamatosan Magyarország filmtérképe.

 

Aki pedig a játék előtt először inspirálódna, annak irány a Telekom TV, ahol a digitális Videotékából és a Moziklub szolgáltatásból a nap 24 órájában lehet filmet kölcsönözni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük