2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyarország Legjobb Munkahelyei 2007 – a díjazottak

18 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/6962"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dijazottak.thumbnail.jpg" border="0" alt="A díjazottak" title="A díjazottak" width="100" height="95" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A díjazottak</strong></span></span> <p>A Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés eredményei alapján 2007-ben Magyarország Legjobb Munkahelye a Market Építő Zrt. („Nagyvállalatok" kategória) és a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. („Kis- és középvállalatok" kategória). A Hewitt immár hetedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, idén a Világgazdaság partnerségével. A felmérésben közel 140 vállalat 30.924 munkavállalója vett részt. A díjazottak az oklevelet a Sofitel Szállodában Budapesten ma sajtótájékoztatóval és konferenciával összekötött ünnepség keretében vették át.</p><p>

 a díjazottakA díjazottak

A Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés eredményei alapján 2007-ben Magyarország Legjobb Munkahelye a Market Építő Zrt. („Nagyvállalatok" kategória) és a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. („Kis- és középvállalatok" kategória). A Hewitt immár hetedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, idén a Világgazdaság partnerségével. A felmérésben közel 140 vállalat 30.924 munkavállalója vett részt. A díjazottak az oklevelet a Sofitel Szállodában Budapesten ma sajtótájékoztatóval és konferenciával összekötött ünnepség keretében vették át.

 a díjazottakA díjazottak

A Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés eredményei alapján 2007-ben Magyarország Legjobb Munkahelye a Market Építő Zrt. („Nagyvállalatok" kategória) és a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. („Kis- és középvállalatok" kategória). A Hewitt immár hetedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, idén a Világgazdaság partnerségével. A felmérésben közel 140 vállalat 30.924 munkavállalója vett részt. A díjazottak az oklevelet a Sofitel Szállodában Budapesten ma sajtótájékoztatóval és konferenciával összekötött ünnepség keretében vették át.

MARKET ÉPÍTŐ Zrt., DEBRECENI HŐSZOLGÁLTATÓ Zrt. – a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei győztesei. A felmérésben összesen 138 vállalat 30 924 munkatársát és 531 felsővezetőjét kérdeztük meg. „Mára kimondhatjuk, hogy a hazai munkavállalók átlépték a felnőttkor küszöbét, a korábban tapasztaltakhoz képest jócskán megváltozott a magyar munkavállalói attitűd. A hazai munkavállalók öntudatosak, magabiztosak, és mobilabbak, mint valaha" – foglalja össze tapasztalatait Veres Rita, a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. üzletágvezetője, egyben a felmérés regionális vezetője. A 2007-es év Legjobb Munkahelyeinek listája – amelyben négy „régi ismerőst" is láthatunk a korábbi évek Legjobbjai közül – ékes bizonyítéka annak, hogy az erős dolgozói elkötelezettség megteremtése nem ágazat-függő. A rangsor élén álló cégek között többek között találunk az építőiparban, energiaiparban, kereskedelemben és a gépgyártás területén működő vállalatokat is.

a cégek magán bűnei és közös erényei a munkavállalók szerintA cégek magán bűnei és közös erényei a munkavállalók szerintMagabiztos és mobil munkavállalók. A gazdasági környezet és a megszorítások miatt a hazai munkavállalók tavaly megrendült állásbiztonsága nem állt ugyan helyre, azonban félelmeik nem is erősödtek tovább: 2007-ben 48 százalékot tesz ki azok aránya, akik határozottan ki merik jelenteni, nem félnek állásuk elvesztésétől. A hazai munkavállalók növekvő mobilitási hajlandósága olyan munkaerőpiaci helyzetet teremtett, amelyben a dolgozók nem feltétlenül érzik biztosnak állásukat, és egyidejűleg nem is kötődnek nagyon szorosan aktuális munkaadójukhoz. Csupán minden második magyar dolgozó jelenti ki, hogy még legalább három évig jelenlegi munkahelyén szeretne dolgozni, és 7 százalékot tesz ki a "lélekben felmondottak" aránya – akik csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy továbbállhassanak.

A hazai munkavállalók ugyanakkor nem esnek kétségbe, ha új munkahely után kell nézniük. Kifejezett magabiztosságról tanúskodik, hogy 23 százalékuk bátran ki meri jelenteni, hogy állása elvesztése esetén pár hét alatt újra könnyedén el tudna helyezkedni, és csak 12 százalékuk félne kifejezetten az álláskereséstől. Árnyalja a képet, hogy regionális összehasonlításban ezek már nem olyan szép eredmények. A kelet-közép európai eredmények szerint a régió munkavállalóinak 47 százaléka véli úgy, hogy könnyen találna magának egy új állást, és további 33 százalék szerint kis erőfeszítésekkel ugyan, de nem jelentene számukra problémát egy új munkahely megtalálása.

Megéri jó munkahelynek lenni? A magas dolgozói elkötelezettség jellemzően együtt jár a pozitív üzleti eredményekkel, egymást erősítve, és feltéve, hogy a vállalat számára kulcsfontosságú kérdés dolgozóinak motivációja és kötődése. De hogyan lehet mindezt erősíteni? Bizonyos területek kulcsfontosságúak a munkatársi elkötelezettség megtartása szempontjából: ha ezekkel kapcsolatban romlik a dolgozók véleménye, a cég könnyen elveszítheti őket. A hazai munkavállalók számára rendkívül fontos, hogy milyen kép él munkaadójukról a köztudatban. Fontos, hogy büszkén mondhassák ki vállalatuk nevét a baráti társaságban, az érettségi találkozón, vagy elégedetten nyugtázzák a cég által előállított termékek vagy az általa nyújtott szolgáltatások minőségét; de ugyanolyan fontos az is, hogy úgy érezzék, vállalatuk jó munkahelynek számít, hogy bátran ajánlhassák azt munkát kereső ismerőseik figyelmébe – mint kiváló munkahelyet. A hazai vállalatok többé nem engedhetik meg maguknak, hogy ne foglalkozzanak tudatosan munkáltatói hírnevükkel, hiszen ennek hiánya az első számú veszélyzóna a dolgozók megtartása szempontjából. A munkavállalók számára fontos az is, hogy a vállalatuk által képviselt értékek összhangban legyenek a maguk által is fontosnak tartott értékekkel – ha a kettő kevésbé összeegyeztethető, a dolgozó csalódik vállalatában – érzelmileg sem tud többé szorosan kötődni ahhoz.

(Pedig) szeretjük a kihívásokat. Egy további különbség, hogy a Legjobb Munkahelyek dolgozóinak 42 százaléka kap hetente izgalmas feladatokat, szemben a 33 százalékos országos átlaggal. A másik oldalon ugyancsak elgondolkodtatóak a számok: a hazai munkavállalók 22 százaléka (vagyis minden ötödik magyar dolgozó) csak évente, vagy még annál is ritkábban szakad ki a napi rutinból, és foglalkozik valós kihívást jelentő, izgalmas, érdekes feladatokkal. A női munkavállalók helyzete pedig még ennél is rosszabb: 25 százalékuk számol be arról, hogy akár még egy évnél is hosszabb idő telik el, míg erre lehetőséget kap. Talán nem véletlen, hogy a Legjobbak alkalmazottai közül – szemben az átlagos 54 százalékkal – tízből nyolcan vallják, hogy munkájuk végzése során folyamatosan hasznos tapasztalatokat, új ismereteket szereznek. Pedig a magyarok szeretik a kihívásokat. A felmérés eredményei ugyanis azt mutatják, hogy a napi munkafeladatok kedveltsége, az értelmes, önmegvalósításra is lehetőséget adó munkavégzés a legfontosabb megtartó tényezők közé tartoznak a hazai munkáltatók kezében. És hogy ennek megvalósítása a termelő vállalatok számára sem lehetetlen, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az idei Legjobb Munkahelyek között hárman is képviselik ezt a szektort.

Jövőképet a tehetségeknek! A tehetségek kezelésének kérdése folyamatos fejfájást okoz a hazai humán szakembereknek: legyen szó akár megszerzésükről, akár megtartásukról. A problémát a dolgozók is érzékelik, a hazai munkavállalók 25 százaléka szerint vállalatuk nem tudja megtartani a legjobb embereit. A felmérés eredményeiből kiderül, melyek azok a munkakörök, amelyeket leginkább súlyt a tehetséghiány: ezek szerint nem könnyű betölteni a felsővezetői, menedzseri székeket, de nehéz megfelelő embert találni az értékesítői, valamint az informatikai/ IT szakemberi pozíciókra is. A legtöbb hazai munkáltatónak kihívást jelent, hogy az egyéni fejlődés lehetőségét érzékelhető módon biztosítsa minden munkavállaló számára. Márpedig a vonzó karrierlehetőség az egyik legfontosabb szempont, amely az említett területeken dolgozó tehetségeket maradásra bírhatja. Fontos emellett, hogy ezek a dolgozók úgy érezzék, cégük felsővezetése a vállalat legértékesebb erőforrásának tekinti őket, és hogy a dolgozók érdekei valóban nyomnak a latban a vállalatnál. A munkahely tehetség-megtartó képessége már önmagában is erősíti azon dolgozóinak elkötelezettségét, akik hisznek benne, azonban a hazai cégeknek arról sem szabad megfeledkezniük, hogy a tehetségek távozása „ragályos" lehet: egy-egy távozó csúcs-teljesítő példája a többieket is elgondolkodtathatja.

A Hewitt Magyarországon hetedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést. A kutatás hazai történetében 7 év alatt már több mint 120 000 dolgozó véleményét mértük fel, és csaknem 650 vállalat vett részt felmérésünkben. A Legjobb Munkahely Felmérés 2006 óta a közép-kelet-európai régió 11 országában zajlik (Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Romániában, Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában), így a magyar vállalatok nemcsak itthon, hanem a régióban is megmérettethetik magukat. A nemzetközi listát és eredményeket 2008 májusában hozzák nyilvánosságra.

Nagyvállalatok Kategória

1. Market Építő Zrt.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Market Építő Zrt.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Market Építő Zrt.
 • Létszám: 140 fő
 • Éves árbevétel: 27.685.162 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Építőipari generálkivitelezés, fővállalkozás
 • Tulajdonosi szerkezet: Wallis Ingatlan Zrt. 51%-ban, Scheer Sándor 49%-ban
 • Fluktuáció: 0 %
 • Egy főre eső képzési költség: 250.000 Ft

 

Bemutatkozás:

Vezérigazgatónk, Scheer Sándor gyakran hangoztatott mondatai közé tartozik: a "Legfőbb értékünk az ember" jelmondat, mely cégünk vezetőségének dolgozóinkhoz való alapvető hozzáállását tükrözi. Magas színvonalú munkakörnyezet, komoly szakmai kihívást jelentő feladatok biztosítottak minden egyes kollégánknak, a csapatban való munkavégzés, kölcsönös támogatás és összetartás mellett az egyéni érvényesülés és fejlődés lehetősége mindenki számára adottak.

2. Mars Magyarország Értékesítő Bt.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Mars Magyarország Értékesítő Bt.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Mars Hungary Sales
 • Létszám: 145 fő
 • Éves árbevétel: 12.900.000 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Állateledel, élelmiszer és édesség értékesítése
 • Tulajdonosi szerkezet: Mars B.V. Veghel
 • Fluktuáció: 16 %
 • Egy főre eső képzési költség: 400.000 Ft

Bemutatkozás:

A Mars Magyarország Értékesítő Bt. a Mars Inc. budapesti leányvállalata, mely főtevékenységként édességek, állateledelek, és főétkezéshez fogyasztható ételek forgalmazását végzi. Talán meglepő, hogy ez a több mint 19 milliárd dollár árbevételű vállalatcsoport máig magánkézben van – így a Mars a világ egyik legnagyobb családi kisvállalkozása. Sikerünk titka nem pusztán a megfelelő termékek kifejlesztésében rejlik, hanem az innováció és a céltudatosság különleges kombinálásában, amelynek lényegét a munkánkat vezérlő Öt Alapelv foglalja össze: Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság, Szabadság. Ezen alapelvek tükrözik cégkultúránkat, alapvetően meghatározó értékrendünket és a munkatársaink felé támasztott elvárásainkat. Családi vállalkozás jellegéből adódóan a Mars nagyon fontosnak tartja, hogy a nyitottság, az egymás iránti bizalom, a szabad megnyilvánulások lehetősége áthassa a mindennapokat. Kollégáink szó szerint "munkatársak", amely egy olyan megosztott felelősségi viszonyt jelent, melyben – az Öt Alapelv szellemiségében – a Mars elvárja munkatársaitól, hogy azok közvetlen felelősséget vállaljanak az eredményekért, saját területükön önállóan

hozzanak döntést, legyenek becsületesek és tanusítsanak olyan bánásmódot másokkal

szemben, ahogy azt mások preferálják. Számukra cserébe önálló munkaköröket és az

ezzel járó felelősséget, fejlődési lehetőséget, egyenlő elbánást, valamint az egyéni

teljesítményen és piaci környezeten alapuló anyagi juttatásokat biztosítunk.

3. Lilly Hungária Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Lilly Hungária Kft.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Lilly Hungary
 • Létszám: 120 fő
 • Éves árbevétel: 11.500.000 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Gyógyszerek és hozzájuk kapcsolódó gyógyászati eszközök értékesítése
 • Tulajdonosi szerkezet: Eli Lilly and Company, USA – 100 % 
 • Fluktuáció: 15 %
 • Egy főre eső képzési költség: 200.000 Ft

Bemutatkozás

A Lilly Hungária Kft. 1990 óta van jelen a hazai gyógyszerpiacon. Célja, hogy olyan innovatív, áttörést jelentő gyógyszereket fejlesszen ki, amelyek segítenek abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb és aktívabb életet élhessenek. Az innováció és az állandó fejlődés azonban nem csupán az új terápiás lehetőségek keresésének területén valósul meg, hanem a jó munkahelyi légkör megteremtésében, a tehetséggondozásban és a munkatársak motiválásában is. Ahogy a gyógyszerfejlesztés, a humánerőforrás menedzsment sem valósítható meg folyamatos kutatás és párbeszéd nélkül. A Lillynél rendszeresen mérik a munkatársak elégedettségét, motiváltságát, várják ötleteiket, visszajelzéseiket. A nyitott, őszinte munkahelyi légkörről az úgynevezett nyitott ajtók módszere és számos dolgozói fórum is gondoskodik. A szakmai fejlődést gondosan megtervezett karrier utak, tréningek segítik. A Lilly hisz abban, hogy egy vállalat csak motivált, elkötelezett dolgozók segítségével találhatja meg azokat a válaszokat, amelyek igazán számítanak a betegeknek, orvosoknak és a munkatársaknak is.

4. Syngenta Növényvédelmi Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Syngenta Növényvédelmi Kft.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Syngenta Crop Protection, Hungary
 • Létszám: 59 fő
 • Éves árbevétel: 16.529.000 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Mezőgazdaság / növényvédelem
 • Tulajdonosi szerkezet: Syngenta Alpha – 99%, Syngenta Delta – 1%
 • Fluktuáció: 2 %
 • Egy főre eső képzési költség: 400.000 Ft

Bemutatkozás:

A Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett, az innovatív kutatáson és fejlesztésen keresztül. A vállalat piacvezető a növényvédelem területén és harmadik a nagyértékű vetőmagvak piacán.  Küldetése életre hívni a növényekben rejlő lehetőségeket, amely által hozzájárul az emberi életminőség és jólét kiteljesítéséhez. A cég munkáltatóként is ezt az elvet követi, a cégben rejlő lehetőségeket igyekszik előhívni egy olyan munkakörnyezet megteremtésével, amely kedvez a kreativitásnak, elősegíti a tapasztalatok, a tudás, az ötletek szabad áramlását. A siker kulcsa a magas szakmai színvonalú munka mellett a kiváló, motivált csapat, amely megmutatta évek során, hogy a rendkívül feszített célkitűzések is túlszárnyalhatók, ha a team minden tagja elkötelezetten támogatja és vallja, hogy "meg tudjuk csinálni és meg is csináljuk".  A cég kiemelkedő figyelmet fordít a tehetséggondozásra, a képzésre, lehetőséget adva a munkavállalóknak, hogy hazai és nemzetközi karrierlehetőségekkel éljenek.

5. "Axiál" Javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: "Axiál" Javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Axiál Kft.
 • Létszám: 490 fő
 • Éves árbevétel: 29.518.933 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör:  Mezőgazdasági és Építőipari gépek és alkatrészek forgalmazása szerviz szolgáltatás és hidraulika tömlő gyártás
 • Tulajdonosi szerkezet: 50-50 % Harsányi Zsolt és Harsányiné Fodor Gyöngyi
 • Fluktuáció: 4 %

Egy főre eső képzési költség: 93.547 Ft/év

Bemutatkozás:

Cégünk 1991-ben alakult. Ma már tizennégy telephelyen, 500 munkatárssal igyekszünk partnereinket minél tökéletesebben kiszolgálni. Közös munkánk eredményeképpen 2006-ban megkaptuk az év Top 200 vállalata díjat. Alkatrész forgalmazásban társaságunk az elmúlt években 50% feletti piaci részesedést ért el Magyarországon. Kínálatunkba kizárólag a gazdálkodóknak hasznot hozó, magas színvonalú, energiatakarékos, tartósan megbízható gépek kerülhetnek. Legfontosabb célunk, hogy a gépek mellett magas szintű alkatrészellátást és szerviz hátteret biztosítva, komplett szolgáltatást nyújtsunk.Természetesen keressük a jövő lehetőségeit az innováció, a tudomány és a technológia területén is. Cégük az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozás, amely ma már külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik a szomszédos országokban. Eredményességünket munkatársainkkal és vásárlóinkkal közösen elért sikernek tekintjük.

Kis- és Középvállalatok Kategória

1. Debreceni Hoszolgáltató Zrt.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Debrecen Heat Supply Limited Liability Company
 • Létszám: 96 fő
 • Éves árbevétel: 6.053.530 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Távhőszolgáltatás és hűtési szolgáltatás nyújtása
 • Tulajdonosi szerkezet: A társaság önkormányzati tulajdonú cégként működik, mint a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. egyik tagvállata. A tulajdonosi és felügyeleti jogosítványokat a DV Zrt. Igazgatósága gyakorolja
 • Fluktuáció: 0 %
 • Egy főre eső képzési költség: 72.500 Ft

Bemutatkozás

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. üzleti eredményei, külső minősítései (pl: EFQM, Recognise for exelence díj) alapján Magyarország egyik leghatékonyabban működő távhőszolgáltató cége. A DH Zrt. küldetésében kiemelt hangsúlyt kap az elégedett fogyasztó – elégedett tulajdonos – elégedett munkavállaló hármas célkitűzés megvalósítása. A dolgozók döntő többsége több mint tíz éve alkot erős és ütőképes csapatot, akik büszkék arra, hogy elismerésekkel övezett sikeres cég munkatársai. Az eredményes munkához a társaság kiemelkedő színvonalú munkakörnyezetet, versenyképes jövedelmet és nem utolsó sorban tanulási, fejlődési lehetőséget biztosít alkalmazottai számára. A nagyfokú munkaköri önállóság és felelősség mellett jelentkező terhelés ellensúlyozására biztosítunk egészségvédelmi és szabadidős programokat, igyekezünk családias légkört kialakítani. A kötődés egyik mutatója, hogy az utóbbi hét évben a fluktuáció alig tért el a nulla értéktől. A DH Zrt-nél minden lehetőség adott arrra, hogy valóban elégedett munkavállalók kovácsolják a sikereket.

2. Develor Tanácsadó Zrt.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Develor Tanácsadó Zrt.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Develor Consulting Incorporated
 • Létszám: 69 fő
 • Éves árbevétel: 1.137.577 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Szolgáltatások/ tréningtartás és tanácsadás
 • Tulajdonosi szerkezet: 100% -ban magyar tulajdonosi kör
 • Fluktuáció: 17 %
 • Egy főre eső képzési költség: 200.000 Ft

 

Bemutatkozás:

A Develor Tanácsadó Zrt. a közép-európai régió legnagyobb tréning-tanácsadó vállalata. A magyar piac meghódítását követően a cég már 12 országban működik, és mindenütt a helyi piacok meghatározó szereplője. A Develor teljesítmény-menedzsment vállalat, amely az egyéni teljesítmény fejlesztése által a megbízó vállalatok üzleti teljesítményét növeli: legyen az a forgalom, a profit, a hatékonyság vagy éppen a minőség növelése. A Develor mindazt, amit tréningjein, coaching és tanácsadási programjain keresztül képvisel, saját maga is alkalmazza: ugyanaz az arca a munkavállalói, mint a környezete felé. Világos cégstratégia, azonosulást kiváltó szervezeti és egyénre szabott célok, mérhető és elismert teljesítmény, példamutató innovativitás és teljeskörű ügyfélközpontúság – ezek a szakmai kulcsszavak, amelyek mögött gondosan felépített cégkultúra, lelkes, jó hangulatú és kivételes erőfeszítésekre képes csapat dolgozik. A Develorban a tehetség és a tudás összekapcsolódik az egyéni és piaci lehetőségekkel.

3. Wrigley Hungária Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Wrigley Hungária Kft.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Wrigley Hungary
 • Létszám: 84 fő
 • Éves árbevétel: 10.080.493 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Édesipari kereskedelem
 • Tulajdonosi szerkezet: 100% -ban külföldi tulajdonos: Wm. Wrigley Jr. Company
 • Fluktuáció: 8 %
 • Egy főre eső képzési költség: 768.000 Ft

Bemutatkozás:

A Wrigley Hungária Kft.  a hazai édesipari piac egyik vezető vállalataként a rágógumi és cukorka kategóriákban olyan ismert és népszerű márkákat értékesít, mint az Orbit®, Airwaves®, Winterfresh® és Hubba Bubba®. A Wrigley sikereinek alapvető eleme, hogy olyan magas teljesítményű szervezetként működik, amely hisz kiváló emberei és sikeres márkáinak erejében. A folyamatos innovatív megoldások biztosítják a vállalat versenyképességét, melynek jegyében Magyarországon egyedülálló módon, 2007. év  januárjában megháromszorozta alkalmazotti létszámát. A Wrigley termékek által képviselt vidám és lendületes imázs, az egész szervezet hangulatát megalapozza és ösztönzi a munkatársak lojalitását, az állandóan megújuló vállalati környezetben is.

4. Xapt Hungary Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Xapt Hungary Kft.
 • A vállalat hivatalos angol neve: Xapt Hungary Ltd.
 • Létszám: 70 fő
 • Éves árbevétel: 1.400.817 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Informatika/ Microsoft Dynamics AX és NAV vállalatirányítási rendszerek, üzleti intelligencia és folyamat-menedzsment rendszerek
 • Tulajdonosi szerkezet: 100% magyar magántulajdon
 • Fluktuáció: 2 %
 • Egy főre eső képzési költség: 600.000 Ft

Bemutatkozás:

Az XAPT Hungary Kft a hazai ERP piac egyik vezető, szakmai berkekben a világ sok pontján jól ismert vállalkozása, számos szakmai és üzleti díj nyertese. Legnagyobb erősségünknek saját munkatársainkat tekintjük. Eredményeink legfontosabb tényezője munkatársaink szakértelme, kreativitása, és a cég iránti elkötelezettsége. Munkatársaink büszkék arra, hogy egy sikeres, már nemzetközi környezetben is elismert csapat tagjai lehetnek és tisztában vannak munkájuk jelentőségével, a rájuk háruló felelősséggel. A kihívásokra igazi csapatként, együtt és egy irányba húzva reagálnak.

Cégünk tudatában van annak, hogy a cég sikere dolgozóink kezében és fejében van, ezért törekszünk arra, hogy a cégkultúra, a munkafeltételek és szakmai fejlődés lehetősége elősegítse a kiemelkedő teljesítményeket.

5. Macher Gépészeti és Elektronikai Kft.

Adatok:

 • Cég pontos neve: Macher Gépészeti és Elektronikai Kft
 • A vállalat hivatalos angol neve: Macher Engineering and Electronics Ltd.
 • Létszám: 51 fő
 • Éves árbevétel: 441.867 eFt
 • Iparág/tevékenységi kör: Kábelkonfekcionálás, kábelkötegek gyártásának tervezése, fejlesztése, gyártása, valamint elektronikai és mechanikai szerelés
 • Tulajdonosi szerkezet: 51% magyar, 49% német
 • Fluktuáció: 6 %
 • Egy főre eső képzési költség: 30.000 Ft

Bemutatkozás:

A cég jövőképe: folyamatosan a csúcson a vevők megelégedésére. A cég tevékenysége:  piaci és vevői követelményekre alapozott kábelkötegek fejlesztése, gyártása és elektromechanikai szerelés. Céljaink megvalósításának alapja azok ismerete, elfogadása, végrehajtása egy olyan légkörben, amelyben minden munkatárs fontosnak érzi magát, tisztelik, segítik egymást. A Macher Kft. a munkatársakkal közösen elkészített értékre alapozza mindennapi tevékenységét. Különös hangsúlyt fektet a munkabiztonságra, a munkakörnyezetre, a munkatársaik tudásának fejlesztésére, fejlesztési ötletek kibontakoztatására, valamint a munka és magánélet közti egyensúly megteremtésére. Elvárásaink: vezetői példamutatás, a szervezet és termékei minőségének fejlesztése, a káros környezeti hatások csökkentése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.