www.t-home.huwww.t-hometv.hu 

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

www.t-home.huwww.t-hometv.hu 

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

2008. augusztus 8. és 24-e között Pekingben a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon 28 sportág 302 versenyszámában mérik össze tudásukat a különböző nemzetek sportolói. A Föld legnagyobb sporteseményét a T-Online digitalis T-Home TV szolgáltatásának előfizetői az eddigieknél is kényelmesebben követhetik nyomon.

Sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor, ezért a Magyar Televízió olimpiai közvetítését és összefoglalóit a "Nézd újra" menüpontban másnap éjfélig újra meg lehet majd nézni. Az adásokat a szolgáltató központilag rögzíti, azaz a versenyek az előfizető otthoni saját felvételeitől függetlenül visszanézhetők. Akik feltétlen élőben szeretnének szurkolni kedvenc sportolóiknak, azok T-Home TV előfizetőként a http://www.t-hometv.hu/ internetes oldalon a Peking Interaktív menüpontban regisztrálva SMS-ben és e-mailben is kérhetnek értesítést a közvetítések kezdetéről. Az SMS-értesítés belföldi mobilszámra kérhető.

Újdonság a szavazás funkció is, azaz a néző a versenyek közben a T-Home TV távirányítójával egyetlen gombnyomással megjelölheti, hogy kinek szurkol, és a szavazás aktuális állását is nyomon követheti. Akiknek kevés lenne a közvetítés izgalma vagy csak kíváncsiak, mennyire tájékozottak az olimpiai játékok kapcsán, a Kvíz menüpontban 15 témakörben, témakörönként 50 kérdésre válaszolhatnak. A játák során több ezer kérdésből álló adatbázisból összeállított kérdéssorok váltakoznak, így akár többször ismétlés nélkül is újra lehet próbálkozni. Aki a tévézés közben vagy a közvetítések közötti időszakban szeretne többet megtudni az olimpiáról, a Hírek rovatban folyamatosan frissülő szöveges hírek, elemző cikkek, képes beszámolók közül választhat, és megnézheti az éremtáblázat alakulását is.

A T-Home TV új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul cask a szolgáltatás havi díját kell kifizetni.

http://www.t-hometv.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük