Kóstoljon bele a Miskolci Nemzeti Színház társulatával a következő évadba! Ahogy az előző években már megszokhatták a miskolciak, idén is látványos, mozgalmas szabadtéri programokkal hirdetik a jövő évi bemutatókat.

 

Kóstoljon bele a Miskolci Nemzeti Színház társulatával a következő évadba! Ahogy az előző években már megszokhatták a miskolciak, idén is látványos, mozgalmas szabadtéri programokkal hirdetik a jövő évi bemutatókat.

 

Ezúttal május 7-én várják majd a Déryné-kertbe az érdeklődőket, ahol elkészítik az Évad tortáját! Délelőtt a gyerekeké lesz a főszerep: arcfestés, jelmezpróba, kakaókoncert és mesesarok várja a kicsiket. Este pedig látványos épületfestés és örömkoncert Dolhai Attilával és a társulattal a Déryné kertben.

 

Az esti koncert közönségét megajándékozzák az évad karkötőjével.

 

Május 7-én kezdődik a bérletújítás és a bérletvásárlás is. Számos kedvezménnyel és ajándékkal várják aznap a vásárlókat: A május 7-én bérletet váltó nézők közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát. Sorsolás az esti koncert után. Az első 10 bérletvásárlót pedig ajándékcsomaggal jutalmazzák a Libri jóvoltából. Idén megéri bérletet váltani, hiszen a jövő évi bérletesek 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a Libri miskolci üzleteiben!

 

Május 7. Az Évad Tortája – Itt a helyem!

 

Részletes programok:

Délelőtti programok kicsiknek és nagyoknak!

Gyerekeknek: Arcfestés, jelmezpróba

10:00-11:00    Mesesarok: Hallgasd meg színészeink kedvenc meséjét!

A pillanat művészete: spontán absztrakciók a vásznon – Varga Zoltán színművész festőperformansza

11:00-12:00    Évadnyitó Szabadtéri Kakaókoncert: A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának és énekkarának műsora

12:00-12:30    Musical mesék: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában Közreműködik: a Miskolci Balett

12:30-13:00    Látványcukrászda a Falánk Fanny cukrászda jóvoltából: Kóstolj bele a következő évadba! Színészeink feltálalják a 2016-2017-es Évad Tortáját.

 

Esti programok:

21:30-21:45    Víziók az új évadról: Évadindító fényfestés

21:45-23:00    Örömkoncert a társulattal: Népszerű slágerek és ízelítő a következő évad zenés darabjaiból. Fellép: a Játszd újra, nem! a színház házizenekara.

Sztárvendég: Dolhai Attila

 

http://mnsz.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük