2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Malév: egy éve a oneworlddel – a tagság mérlege egyértelműen pozitív

5 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11419"><img class="image thumbnail" src="/files/images/oneworld.jpg" border="0" alt="www.oneworld.com" title="www.oneworld.com" width="96" height="96" /></a><span style="width: 94px" class="caption"><strong><a href="http://www.oneworld.com/">www.oneworld.com</a> </strong></span></span><p>A Malév egy évvel ezelőtt, április 1-jén csatlakozott a oneworld szövetséghez. A tagság első évében a kilenc partner légitársaság több mint 65 ezer utast hozott a Malév fedélzetére, ez közel 3,5 milliárd forint többletbevételt generált a magyar nemzeti légitársaságnak. </p><p> 

 www.oneworld.comwww.oneworld.com

A Malév egy évvel ezelőtt, április 1-jén csatlakozott a oneworld szövetséghez. A tagság első évében a kilenc partner légitársaság több mint 65 ezer utast hozott a Malév fedélzetére, ez közel 3,5 milliárd forint többletbevételt generált a magyar nemzeti légitársaságnak.

 

 www.oneworld.comwww.oneworld.com

A Malév egy évvel ezelőtt, április 1-jén csatlakozott a oneworld szövetséghez. A tagság első évében a kilenc partner légitársaság több mint 65 ezer utast hozott a Malév fedélzetére, ez közel 3,5 milliárd forint többletbevételt generált a magyar nemzeti légitársaságnak.

 

A szövetségi hatásnak köszönhetően jelentősen bővült a Malév Duna Club törzsutasprogram kínálata, és ez által egy év alatt több mint 30%-kal nőtt a légicég törzsutasainak száma. A növekedés mértékét jól példázza, hogy a Malév a közelmúltban ünnepelte 100 ezredik törzsutasát a Művészetek Palotájában.

A Malév 2007. április 1-jén csatlakozott a oneworld légitársasági szövetséghez, amelyhez a világ légiközlekedési iparágának olyan meghatározó szereplői tartoznak, mint az American Airlines, a British Airways, a spanyol Iberia, a dél-amerikai LAN, a Hong-Kong-i Cathay Pacific, az ausztrál Qantas, a Japan Airlines, a Finnair és a közel-keleten kitűnő hálózattal rendelkező Royal Jordanian. A Malév utasai a szövetségi tagságnak köszönhetően számos előnyt élvezhetnek, és minőségi szolgáltatást vehetnek igénybe világszerte. A szövetség útvonaltérképén közel 150 ország mintegy 700 célállomása szerepel, ahová a oneworld légitársaságok 2500 repülőgépből álló flottája biztosítja a biztonságos eljutást, az utazás alatt pedig a minőségi fedélzeti szolgáltatást. Ha valaki például Dél-Amerika vagy Ausztrália, esetleg Ázsia egyik nagyvárosába vagy kisebb nyaralóhelyére szeretne eljutni Budapestről, egyetlen elektronikus repülőjeggyel megteheti, amit a Malév irodájában vagy értékesítő partnereinél is lefoglalhat.

A oneworld tagságnak köszönhetően április 1-től 12 amerikai belföldi ponttal bővült a Malév útvonalhálózata, amelyek a Malév New York-i járatához kapcsolódó American Airlines járatokkal érhetők el, egy átszállással Budapestről. Az Iberia légitársasággal közösen a Malév napi két járatot üzemeltet Madridba, ahonnan az Ibéria belföldi járataival további négy kedvelt spanyol úti célt (Barcelona, Sevilla, Bilbao, Malaga) érhetnek el a magyar légitársaság utasai MA kód alatt. Japán felé az ugyancsak egy éve csatlakozott JAL légitársasággal együttműködve Frankfurton és Amszterdamon keresztül nyújt kedvező csatlakozási lehetőséget a Malév. A British Airways-szel kötött megállapodásnak köszönhetően a magyar nemzeti légitársaság utasai ma két repülőtér közül is választhatnak londoni utazásaik során, aki nem folytatja útját a British Airways valamelyik Heathrow-ról induló hosszú távú járatán, annak mindenképpen tanácsos a kevésbe zsúfolt Gatwick-i repülőtérre közlekedő járatra jegyet váltania.  A Royal Jordanian-nel, amelyik szintén friss belépő a oneworld szövetségbe, a Malév közös járatot üzemeltet Budapest- Amman között, melynek révén az Ammanon túli utasoknak kényelmes csatlakozást kínál Dubai és Abu Dhabi felé.

A szövetség tagjai átszálló utasaiknak jó csatlakozásokat biztosítanak, figyelve arra, hogy a világ legnagyobb repülőterein egy vagy egymáshoz közeli terminálokról üzemeljenek, ezzel is csökkentve az átszállási időt. A Malév utasai szempontjából a tagságból adódó egyik legnagyobb előny, hogy a szövetség törzsutasai – így a Malév Duna Club tagjai is – minden oneworld-járaton gyűjthetik és bármelyikre fel is használhatják törzsutas bónusz pontjaikat!

Külön figyelemre méltó, hogy a prémium szintű (ezüst, arany vagy platina) kártyával rendelkező Malév-törzsutasok a business utasok mellett – amennyiben oneworld légitársasággal utaznak, használhatják a taglégitárságok exkluzív repülőtéri váróit is, melyekből közel 550 található világszerte, s melyek közül számosat a világ legjobbjaként tartanak számon az iparágban.

Az egy éves évforduló alkalmából a Malév egy online nyereményjátékot indít 2008. április 1- től. A játékban természetesen a oneworld szövetséggel és a szövetségi tagság előnyeivel kapcsolatos kérdések várják a vállalkozó kedvű törzsutasokat. Aki még nem Malév Duna Club törzsutas, de szeretne játszani, a vetélkedő honlapján könnyen jelentkezhet, hiszen e játék során most először nyílik lehetőség arra, hogy online regisztráljon a légitársaság törzsutasprogramjába. A regisztráció után nem kell mást tenni, mint válaszolni 10 játékos kérdésre, melyek megoldásához képes és szöveges segítséget is nyújt a honlap. A helyes válaszokat adók között számos ajándék kerül kisorsolásra: a Malév európai célállomásaira szóló repülőjegyek, törzsutas Bónusz Pontok és Malév – ajándékcsomagok. A játék részleteiről a www.malev.hu/oneworld oldalon található bővebb információ.

A Malévvel és a oneworld szövetséggel valóban kitárult a világ azok előtt, akik Budapestről biztonságosan és kényelmesen szeretnének eljutni a világ bármely részére.

A oneworld taglégitársaságai: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Finnair, LAN, Qantas, Royal Jordanian, Malév.

A oneworld szövetség több mint 200 ország 170 000 utazási szakemberének szavazata alapján a 2007-es évre vonatkozóan már ötödik alkalommal nyerte el a „Világ Vezető Légitársasági Szövetsége" díjat.

http://www.oneworld.com/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.