A friss MFP termékportfólióval a HP a modern irodai igényeket kívánja kiszolgálni és új szintre emelni az irodai nyomtatást. Alacsonyabb költségek mellett nagyobb hatékonyság és az irodai digitalizálás támogatása jellemzi a most bevezetett termékeket. Az újítások a HP innovációs törekvésein, valamint az intelligens Autonomy szoftvermegoldásokon alapulnak.

 

A friss MFP termékportfólióval a HP a modern irodai igényeket kívánja kiszolgálni és új szintre emelni az irodai nyomtatást. Alacsonyabb költségek mellett nagyobb hatékonyság és az irodai digitalizálás támogatása jellemzi a most bevezetett termékeket. Az újítások a HP innovációs törekvésein, valamint az intelligens Autonomy szoftvermegoldásokon alapulnak.

 

A nyomtatás hatása a környezetre 2012-ben c. globális HP tanulmány szerint a vállalkozások 33 százaléka csökkentette a nyomtatás mennyiségét az elektronikus iratok használatával és az ehhez kapcsolódó, átláthatóbb dokumentumkezelő rendszerekkel. Ennek ellenére az üzleti szempontból kiemelkedően fontos dokumentumokat még mindig egyaránt tároljuk papír és elektronikus formátumban is.

 

A vállalatok és az állami szervek hatalmas mennyiségben állítanak elő és kezelnek adatokat, ezért az ügyfelek számára elsődleges fontosságú azok hatékony menedzselése és gyors elérése.

 

A HP globális tanulmánya kimutatta, hogy a vállalkozások 86 százaléka csökkentené a nyomtatás/fénymásolás költségeit, 82 százalékuk pedig növelné a nyomtatókat használó munkatársak termelékenységét. Emellett a vállalkozások 60-80 százaléka szeretné csökkenteni a meglévő nyomtatók számát. Ebből adódóan 58-80 százalék lecseréli a jelenleg egyetlen kollégát kiszolgáló nyomtatókat egész munkacsoportokat segítő készülékekre.

 

A HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c és a HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c emelt szintű dokumentumkezelési és -megosztási teljesítményt kínál. Tökéletes belépőt jelentenek a digitális világba a prémium minőségnek, a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő beolvasásának, valamint a HP Everypage technológiának köszönhetően. Ez a megoldás egyrészt biztosítja, hogy egyszerre csak egy lap töltődjön be, másrészt adatbevitele a különböző dokumentumok digitalizálásának sebességét is felgyorsítja.

 

„Az idehaza is bevezett HP MFP Flow termékek az irodai nyomtatási piac közelmúltban megjelent leghasznosabb fejlesztései között vannak. Ügyfeleink olyan innovatív technológiák iránt érdeklődnek, amelyek jól illeszkednek az általuk végzett munkafolyamatokba, egyszerűek és hatékonyak, valamint segítségükre vannak az üzletvitelben. Az új termékek által használt HP szkennelési valamint felhőalapú technológiák teljesen új szintre emelik az irodai hatékonyságot." – mondta Takáts Kristóf, a HP PC és nyomtató üzletágáért felelős vezérigazgató-helyettese.

 

A HP Flow többfunkciós nyomtatók integrálhatók az Autonomy (egy, a HP-hoz tartozó vállalat) által gyártott szoftver tartalommenedzsment rendszerével az irodában vagy a felhőben egyaránt. A HP szkennelési technológiáját az Autonomy megoldásaival párosítva az ügyfelek dokumentumokat, audio és videófile-okat, e-maileket és honlapokat is elérhetnek, rendszerezhetnek és használhatnak.

 

A HP Flow CM Professional (1)  nagyvállalati szintű tartalommenedzsmentet biztosít a feltörekvő cégek számára olyan sztenderdizált, magas biztonsági szintű funkciókkal, melyek vezető bankokat, jogi cégeket és tőzsdéket is kiszolgálnak, és egy egyszerű böngészőn keresztül bárhonnan elérhetők. Ez a felhőalapú termék gördülékenyebb együttműködést és  a hatékonyság növelését  jelenti a dokumentumok egyszerű hozzáférése, iktatása, tárolása, kereshetősége, helyreállítása és nyomtatása segítségével egy egyedi, felhasználóbarát interfészen keresztül, melyet az ügyfelek igényeihez igazódva  fejlesztettek ki. (2)

A különböző méretű szervezetek a nyomtatási folyamatok egyszerűsítésével javíthatják termelékenységüket. Az irodai munka hatékonyságának javítása érdekében a HP két további HP LaserJet Pro nyomtatószériát kínál a kis- és középvállalatok számára.

 

A HP ezenkívül olyan új, továbbfejlesztett dokumentumkezelési megoldásokat is bemutatott a HP LaserJet Enterprise szériájú nyomtatók mellett, melyek hozzájárulnak a munkafolyamatok egyszerűsítéséhez. Azoknak a munkatársaknak, akik sokat vannak úton, a HP most egyszerűbb elérést biztosít a felhőalapú alkalmazásokhoz okostelefon vagy tablet használatával is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük