2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Még nem késő nevezni a jubiláló EFFIE-re

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52293"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image3_185.jpg" border="0" width="183" height="83" /></a></span>A szervezők meghosszabbították EFFIE-re szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29., péntekig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezendő versenyre. <strong>  </strong></p><p><strong> </strong>

image3 185A szervezők meghosszabbították EFFIE-re szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29., péntekig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezendő versenyre.  

 

image3 185A szervezők meghosszabbították EFFIE-re szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29., péntekig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezendő versenyre.  

 

A 2011-es EFFIE egyik újdonsága, hogy már 11 kategóriában lehet pályázni. Új kategóriaként a kis költségvetésű kampányok, a tartósan, több éven át sikeres kommunikációk, a gyógyszerek, az üzleti (B2B) kommunikációk, a bevezető kampányok és a kereskedelmi kommunikáció szerepel a listán. Az új struktúra lehetővé teszi a több kategóriába való egyidejű nevezést is (pl. telekommunikációs szolgáltatás bevezető kampánya).

A pályázó ügynökségek online, a http://www.effie.hu oldalon adhatják be nevezéseiket és pályamunkáikat.

A zsűri szeptember elején értékeli a döntőbe jutott alkotásokat, a Díjátadó Gálaestre a Nemzeti Színházban kerül sor 2011. október 14-én. A hazai EFFIE-t a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervezi.

Az EFFIE-t a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) indította útjára 1968-ban azzal a céllal, hogy a hatékony reklámkampányokat díjazza. Az EFFIE az egyetlen olyan szakmai díj, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing- és reklámcélok megvalósításának sikerét is, az eredményességet díjazza. Az EFFIE 40 országban van jelen és világszerte a hatékony reklámozás szinonimájává vált, sikere nagymértékben hozzájárul a marketingkommunikációs szakma fejlődéséhez és tevékenysége elismeréséhez.

 www.effie.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.