2023.április.02. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megérkeztek a legújabb Walkman® és Cyber-shot™ mobilok

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/6471"><img class="image thumbnail" src="/files/images/se.thumbnail.jpg" border="0" alt="W910i és K850i" title="W910i és K850i" width="100" height="41" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>W910i és K850i</strong></span></span> <p>A karácsonyi szezon rohamos közeledtével, a Sony Ericsson bejelentette, hogy a legújabb Walkman® és Cyber-shot<sup>TM</sup> mobiltelefonok, a W910i és K850i, még ebben a hónapban a boltokba kerülnek a kijelölt piacokon. </p><p>

 w910i és k850iW910i és K850i

A karácsonyi szezon rohamos közeledtével, a Sony Ericsson bejelentette, hogy a legújabb Walkman® és Cyber-shotTM mobiltelefonok, a W910i és K850i, még ebben a hónapban a boltokba kerülnek a kijelölt piacokon.

 w910i és k850iW910i és K850i

A karácsonyi szezon rohamos közeledtével, a Sony Ericsson bejelentette, hogy a legújabb Walkman® és Cyber-shotTM mobiltelefonok, a W910i és K850i, még ebben a hónapban a boltokba kerülnek a kijelölt piacokon.

A Sony Ericsson W800i készülékének 2005. augusztusi megjelenése óta, az eladott Walkman® mobilok száma elérte a 45 milliót. Az első Cyber-shotTM mobil 2006. júniusában került az üzletekbe és az eladott készülékek száma azóta elérte a 13 milliót. A W910i és K850i elődeik sikerére építve továbbra is a legmagasabb színvonalat képviselik a zenetelefonok és kamerás mobilok között. Mindkét új telefon Turbo-3G (HSDPA) kapcsolattal és egyedi funkciókkal rendelkezik, a zene és egyéb tartalmak gyors (másolásvédett) letöltéséhez.

A W910i Walkman® mobilt szórakozásra tervezték; akár zenéről, akár 3D játékokról, videóról vagy nagy sebességű webelérésről legyen szó. Arra találták ki, hogy a zenéket igény szerint alakíthássa a felhasználó. Válassza a Shake ItTM funkciót, és csak rázza meg a telefont a játékok vezérléséhez vagy a zeneszámok kihagyásához és véletlenszerű lejátszásához. Vagy válassza a SensMeTM opciót, és keressen hangulatának és tempójának megfelelő zenét. A W910i képes akár 900 számot tárolni a kedvencei közül az 1GB Memory Stick MicroTM memóriakártyán, amely a telefonnal jár, és bővíthetőségének köszönhetően ez a mennyiség tovább növelhető.

Az MPS-70 hordozható hangszóró és a HBH DS-220 sztereó BluetoothTM headset most a telefonhoz illő piros színben kapható.

Ben Padley, a Sony Ericsson zenei marketing igazgatója szerint „Nagy remények fűződnek az új W910i-hez, mert a felhasználók szerint nagyon fontos, hogy mindig velük legyen a zenéjük, és, hogy a zenét minél könnyebben a telefonokra tölthessék. A W910i mobillal az eddigieknél gyorsabban és egyszerűbben töltheti le a számokat, így mindig csak egy gombnyomásnyira lesz a zene. A szétcsúsztatható kivitel is jó reakciókat váltott ki a vásárlókból: a Sony Ericsson termékek közül a W580i Walkman® mobilból vásároltak legtöbbet a világon az idei harmadik negyedévben."

A K850i Cyber-shotTM mobilt 5 megapixeles autofókuszos kamerával, Xenon vakuval és videó fénnyel felszerelték fel, melyek együttesen valóban kiváló digitális képkészítéshez járulnak hozzá. Nem kell profi fotósnak lennie, a K850i mindent megtesz, hogy a lehető legjobb képet készítse telefonjával. A Photo Fix funkció egyetlen gombnyomásra automatikusan beállítja a fényviszonyoknak megfelelően a kamerát, és így a lehető legjobb képeket készítheti. Ha mozgó alakról készít képet, pl. egy sporteseményen, akkor a BestPicTM segítségével kilenc képből álló sorozatot készíthet egy gombnyomásra. Ezután egyszerűen válassza ki a legjobbat, és törölje a többit.

Sven Totté, a Sony Ericsson CyberShot részlegének marketing vezetője szerint „A Sony Ericsson mindig arra törekszik, hogy a vásárlóknak a legjobb mobiltelefonokat kínálja, de a K850i esetében egy valódi alternatívát is nyújtunk a digitális fényképezőgépekkel szemben. Olyan egyedi funkciókkal, mint a BestPicTM, a Photo Fix és az Auto Rotate; a K850i, ez az egyszerűen használható mobil a piacon jelenleg megtalálható kamerás telefonok közül a legjobb képminőséget biztosítja."

A Sony Ericsson W910i Walkman® mobil piros (Hearty Red), barna (Havana Bronze) és fekete (Noble Black) színekben lesz kapható. A K850i Cyber-shotTM telefon kék (Velvet Blue) vagy zöld (Luminous Green) színben választható. Mindkét telefon 2007. októberétől már piacon van.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.