A Symantec  a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója 2008 július 21-én  jelentette be a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános -időkorlátos -bétaváltozatának megjelenését.

 

A Symantec  a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója 2008 július 21-én  jelentette be a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános -időkorlátos -bétaváltozatának megjelenését.

 

 Ezek a szoftverek új mérföldkövet jelentenek a sebesség és a teljesítmény terén. A termékek időkorlátos bétaváltozatai letölthetők a http://www.symantec.com/norton-beta/ címről.

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás. A bétaváltozatok egy perc alatt telepíthetők, a védelmi frissítések az iparágban a leggyorsabbak, és a program, futtatásakor fele akkora memóriahasználattal is megelégszik, mint amennyit a leggyorsabb versenytárs lefoglal[1].

„A vevők visszajelzései alapján ennél a kiadásnál a legfontosabbnak a teljesítményt tekintettük. A Norton 2009 termékek tervezésénél a vevők által elvárt, díjnyertes biztonság megadása mellett a PC-k gyors működését tartottuk szem előtt" – mondta Bartha Hedvig, a Symantec Norton szóvivője „Célunk a világ vitathatatlanul leggyorsabb biztonsági termékének a létrehozása."

A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból.


[1] A Norton 2009 bétaváltozatok és a versenytársak jelenleg kapható 2008-as termékeinek a Symantec által végzett belső összehasonlító vizsgálata alapján

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük