2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújult a Mammut honlapja és Mammut Színház kezdi meg elõadásait a Kaméleonban

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/3038"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mamut.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mamut" title="Mamut" width="100" height="69" /></a></span><strong>Befejezõdtek a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapjának fejlesztési munkálatai. Az új website, melynek elérhetõsége változatlan (<a href="http://www.mammut.hu/">http://www.mammut.hu/</a>), technikai újításokat, strukturális és tartalmi változásokat is tartalmaz. </strong></p><p><strong>

mamutBefejezõdtek a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapjának fejlesztési munkálatai. Az új website, melynek elérhetõsége változatlan (http://www.mammut.hu/), technikai újításokat, strukturális és tartalmi változásokat is tartalmaz.

mamutBefejezõdtek a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapjának fejlesztési munkálatai. Az új website, melynek elérhetõsége változatlan (http://www.mammut.hu/), technikai újításokat, strukturális és tartalmi változásokat is tartalmaz.

A tervezést és kivitelezést a Mirai Interactive, az Arcus Interactive Group tagja végezte, a tartalomszolgáltatásért a Mammut PR ügynöksége, az Issues Management felel.

A Mammut megújult honlapja átláthatóbb, könnyebben kezelhetõ és naprakész információkkal szolgál a látogatók számára. A design és tartalmi változások mellett az egyik szembetûnõ újítás a honlap szerkezeti felépítésében fedezhetõ fel. Az átlátható struktúra és a letisztult funkciók lehetõvé teszik, hogy könnyen és gyorsan értesüljünk az üzletek aktuális akcióiról, a bevásárlóközpont eseményeirõl.

Rendkívül hasznos lehet a térképes üzletkeresõ. Ez a funkció fõleg célirányos vásárláskor ajánlott, amikor is idõhiány miatt a lehetõ leggyorsabban szeretnénk a megfelelõ információ birtokába jutni. A keresõ segítségével szinte mindent megtudhatunk a bevásárlóközpontban található üzletekrõl, szolgáltatásokról. Pillanatok alatt megtalálhatjuk, amit keresünk, legyen szó gyógyszertárról, masszázsról, kulcsmásolásról vagy születésnapnapi ajándékról.

Szórakozásunkat mi sem szolgálhatja jobban, mint az ?élõ" webkamera, az online játékok és a képeslapküldés. A Mammut I. épületének panoráma liftjére szerelt kamera elsõsorban vizuális szempontból nyújt különleges élményt a látogatók részére. Az online játékok pár perces felüdülést ígérnek, míg a mamutos képeslapokkal vidám perceket szerezhetünk szeretteinknek is.

Szõke Tamás, a Mammut marketing vezetõje szerint az új rendszer mindent tud, amit egy vásárló elvárhat egy website-tól: informatív, interaktív és szórakoztató. ?Remélem, elérjük célunkat a megújított weblappal: látogatóink és bérlõink még közelebb kerülnek egymáshoz – mostantól online módon is."

Minden szerdán Mammut Színház!

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ II. épületének IV. emeletén található Kaméleon Club július 11-e és augusztus 29-e között prózai, zenés és gyermekelõadásoknak ad otthont. A színházrajongók olyan hazai sztárok elõadását élvezhetik, mint Pikali Gerda, Magyar Attila, a Four Fathers, Gyabronka József, Benkõ Nóra, Balássy Betti és Varga Feri.

A hat évvel ezelõtt útjára indított és sikerrel megrendezett Mammut Színház repertoárján idén elõször szerepelnek gyermekdarabok, melyek közül igazán izgalmasnak ígérkezik Benkõ Nóra koncertje, valamint Bozsik Yvette rendezésében színpadra állított táncjáték. A zenei fellépõk között lesz a Cotton Club Singers egykori énekese, Kozma Orsi, hallhatók lesznek a legnépszerûbb Presser-Sztevanovity dalok Mujahid Zoli és Szirtes Edina Mókus elõadásában. Igazi kuriózumnak ígérkezik az álompáros, Balássy Betti és Varga Feri koncertje.

Jegyek válthatók a Mammut információs pultjainál, a Broadway Jegyirodában, illetve az elõadások elõtt 1 órával a helyszínen.

 http://www.mammut.hu/

www.mamut.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.