A METRO Kereskedelmi Kft. 2010. december 21.-én jóékonysági eseményt szervezett a Velencei Gyermekotthon és a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakói számára, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a karácsony számukra is a szeretet ünnepe lehessen.

 

A METRO Kereskedelmi Kft. 2010. december 21.-én jóékonysági eseményt szervezett a Velencei Gyermekotthon és a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakói számára, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a karácsony számukra is a szeretet ünnepe lehessen. A gyermekeket kreatív foglalkozások, sztárvendégek és zenés programok szórakoztatták a METRO Vevőakadémiáján. A szervezésben, mint régi együttműködő partner, a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítette a METRO-t.

A gyermekotthonokból három és tizenhét év közötti gyermekek érkeztek, akik közül a kisebbeket arcfestés, míg a nagyobbakat kézműves foglalkozások, ablakmatrica-készítés, mézeskalács-készítés, karácsonyi díszkészítés várta. Az igazi meglepetést azonban a sztárvendégek érkezése okozta: a lurkók önfeledt szórakozását Ungár Anikó bűvész, és fia, Baronits Gábor, a Jóban Rosszban sztárja is biztosították, akik bűvészmutatványokkal és játékos kvízekkel nyűgözték le az ötvenfős közönséget. A gyermekeket a Vevőakadémia séfjei a helyszínen, a Vevőakadémia professzionális tankonyhájában készült ebéddel várták. A jó hangulatot Lola fergeteges koncertje koronázta meg.

„A METRO Kereskedelmi Kft. nagy lelkesedéssel készül a karácsonyra, és sajnos jól tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ünnepi készülődés. Országszerte most is több tízezer kisgyermek várja az angyalok érkezését családjától távol, noha minden gyermek megérdemelné, hogy meleg családi körben töltse a karácsonyt. A METRO célja az volt, hogy a megalapozza a gyerekek ünnepi hangulatát a színes, karácsonyváró programokkal, elvégre egyetlen karácsony sem múlhat el szeretet és ajándékozás nélkül" – mondta Krubl Yvette, a METRO Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük