Folytatódik a Botrány és Oscar díjra jelölték Sally Field-et. Újabb sötét titkok a Universal Channel-en! Január 29-én újabb izgalmakkal és botrányokkal folytatódik a Universal Channel sikersorozata. A Testvérek főszereplője, Sally Field két Oscar díja mellé idén begyűjtheti a harmadikat is.

 

Folytatódik a Botrány és Oscar díjra jelölték Sally Field-et. Újabb sötét titkok a Universal Channel-en! Január 29-én újabb izgalmakkal és botrányokkal folytatódik a Universal Channel sikersorozata. A Testvérek főszereplője, Sally Field két Oscar díja mellé idén begyűjtheti a harmadikat is.

 

A Botrány második évada ráadásul dupla epizódokkal kerül képernyőre. Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope, aki a Botrány második évadában is mindent megtesz ügyfeleiért.

 

A hatalmas sikert arató első évad után újabb izgalmakkal folytatódik a Botrány (Scandal).

A sorozat egy válságkezelő, pontosabban – elhárító csoport munkáját ismerhetjük meg annak vezetőjén, Olivia Pope-on keresztül. Az igen határozott és csinos hölgy egykor az amerikai elnök kommunikációs vezetőjeként dolgozott, de most életét annak szenteli, hogy a nemzet elitjének imidzsét ápolja és titkait megőrizze. Olivia-nak nincs egyszerű dolga, de ügyvédekkel, magánnyomozókkal és hackerekkel együtt dolgozva biztosítja ügyfeleit arról, hogy egy-egy kisebb vagy épp igen nagy ballépés miatt nem hullhat darabokra életük. Ahogy sejteni lehet, a csapatnak nem épp unalmasan telnek hétköznapjai. Ráadásul, ahogy az lenni szokott, a munkájában sikeres és mindent kézben tartó szakemberek mindenki más életét képesek kezelni, csak épp a sajátjukat nem. Olivia életét ráadásul az is nehezíti, hogy nem tudja teljesen lezárni egykori főnökével, az elnökkel folytatott viszonyát. A második évadban az alkotók az újabb izgalmas ügyek mellett a csapat életébe is egyre inkább bepillantást engednek.

 

Érdekesség, hogy Botrány főszereplőjének, Kerry Washington-nak karakterét nem másról, mint George H.W. Bush egyik sajtótitkáráról, Judy Smith-ről mintázták. De hogy a feldolgozásra kerülő botrányoknak köze van-e az elnökhöz, azt nem lehet tudni.

 

Olivia Pope csapatában rengeteg ismerős arc visszaköszön. Többek között a csajozógépet alakító Henry Ian Cusick, akit a Lost-ban nyújtott alakításáért Emmy díjra is jelöltek korábban. A cég nyomozóját megformáló Darby Stanchfield olyan sikersorozatokban játszott, mint a New York-i vagy a Miami Helyszínelők, a Kés alatt, az Így jártam anyátokkal vagy a 24, hogy csak néhányat említsünk. Azonban legyen szó ismeretlen vagy ismerős színészekről, mindenképpen érdemes a Universal Channel-re kapcsolni a Botrány második évadára, hiszen egy olyan izgalmas kikapcsolódást ígér, ami garantáltan titkokkal teli világba vezet. Egy olyan világba, ahol senki nem tudja, mikor derülhet fény az ő legféltettebb titkára. Hiszen mindenkinek van rejtegetnivalója…

 

Oscar díjra jelölték a Universal Channel sztárját. Sally Field a legjobb mellékszereplők között száll versenybe. A Testvérek főszereplője, Sally Field két Oscar díja mellé idén begyűjtheti a harmadikat is. A világsztárt ugyanis a legjobb mellékszereplők között jelölték a legrangosabb filmes elismerésre a Lincoln című filmben nyújtott alakításáért.

 

A Universal Channel sztárja, Sally Field a Hely a szívemben és a Norma Rae című filmekért már átvehette az Amerikai Filmakadémia elismerését, de most újra az Oscar közelébe került. A világsztárt ugyanis a legjobb mellékszereplők között jelölték a legrangosabb filmes elismerésre. Sally Field a Lincoln-ban nyújtott alakításával jutott a legjobbak közé. A Testvérek című sikersorozat főszereplője Amy Adams-szel, Helen Hunt-tal, Anne Hathaway-jel és Jacki Weaver-rel küzd meg Oscar kegyeiért.

Február 24-én kiderül, hogy Sally Field tehetsége újra egy arany szobrot ér-e érdemes követni a Testvérek búcsú évadát a Universal Channel műsorán a színésznő emlékezetes alakításával!

 

Botrány 2. évad – január 29-tól minden csütörtökön 21:20-kor.

 

Testvérek – 5. (befejező) évad január 20-tól minden vasárnap 21:00-tól dupla epizódokkal.

 

http://www.universalchannel.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük