2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„MOBIL ÉS A REKLÁM” – II. MOBIL KONFERENCIA BUDAPESTEN

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/6479"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mobilkonf.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="www.mobilkonferencia.hu" title="www.mobilkonferencia.hu" width="100" height="98" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.mobilkonferencia.hu/">www.mobilkonferencia.hu</a> </strong></span></span>  <p>2007. december 4.-én „MOBIL ÉS A REKLÁM" címmel, külföldi és hazai előadók részvételével rendezik meg a második magyarországi MOBIL KONFERENCIÁT. A nagy érdeklődésére számot tartó szakmai eseménynek az Európa Konferencia Központ (ECC) ad otthont.</p><p>

www.mobilkonferencia.huwww.mobilkonferencia.hu  

2007. december 4.-én „MOBIL ÉS A REKLÁM" címmel, külföldi és hazai előadók részvételével rendezik meg a második magyarországi MOBIL KONFERENCIÁT. A nagy érdeklődésére számot tartó szakmai eseménynek az Európa Konferencia Központ (ECC) ad otthont.

www.mobilkonferencia.huwww.mobilkonferencia.hu  

2007. december 4.-én „MOBIL ÉS A REKLÁM" címmel, külföldi és hazai előadók részvételével rendezik meg a második magyarországi MOBIL KONFERENCIÁT. A nagy érdeklődésére számot tartó szakmai eseménynek az Európa Konferencia Központ (ECC) ad otthont.

A második Mobil Konferencia a mobiltelefónia és a reklám kapcsolat térképezi fel több szempontból, a reklám-, és mobil szakemberek, és a téma iránt érdeklődők számára. A mobil technológiák fejlődése, és a hirdetők igénye a fogyasztók hatékonyabb elérésére, egyre komolyabb szeletet biztosít a reklámtortából a mobil reklám számára. A mobiltelefonon keresztül történő reklámozás területén Magyarországon azonban még jócskán maradt tennivaló, sok lehetőség kihasználható annak érdekében, hogy a felzárkózzunk a nemzetközi eredményekhez.

A Konferencián neves szakemberek vitatják meg a nemzetközi mobil marketing trendeket, a mobil reklámmal kapcsolatos új lehetőségeket, és a direkt marketing ezen ágával kapcsolatos veszélyeket.

A rendezvény szakértői olyan, sokszor provokatív kérdésekre is igyekeznek választ találni, mint, hogy „Valójában miért nincs még mobilreklám Hazánkban?", „Mobil ATL vagy BTL?" vagy, hogy „Mi adható el mobilon?". Mindezeken felül a mobilreklám business-t mozgató szervezetek és azok szerepe is megvitatásra kerül.

A rendezvény témájának aktualitását, és fontosságát elismerve két szervezet, a Magyar Reklámszövetség és a Magyar Mobilmarketing és Tartalomipari Egyesület is szakmai támogatóként áll a Mobil Konferencia mellett.

A Mobil Konferencia előadói neves szakértők lesznek:

  • Roland Tauchner – EMEA régió igazgatósági tag, Mobile Marketing Association; ügyvezető igazgató, Dimoco
  • Dr. Nagy Bálint – elnök, Magyar Reklámszövetség
  • Vámos-Hegyi Attila – alelnök, Direkt Marketing Szövetség
  • Sugár András – a Befektetői Tanács társelnöke
  • Vekkel László – üzletfejlesztési és kreatív igazgató, HPS Group

http://www.mobilkonferencia.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.