2024.április.15. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mobil nyomtatás

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/43763"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/3-1_hotspot%20logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="77" /></a></span>  <p>A Ricoh HotSpot nyomtatás immár Európában is elérhetővé vált. Ennek segítségével az ügyfelek bármilyen mobil eszközről biztonságosan és technikai bonyodalmak nélkül nyomtathatnak, legyenek akár repülőtéren, vendéglőben vagy könyvtárban. </p><p>

3 1 hotspot%20logo.thumbnail 

A Ricoh HotSpot nyomtatás immár Európában is elérhetővé vált. Ennek segítségével az ügyfelek bármilyen mobil eszközről biztonságosan és technikai bonyodalmak nélkül nyomtathatnak, legyenek akár repülőtéren, vendéglőben vagy könyvtárban.

3 1 hotspot%20logo.thumbnail 

A Ricoh HotSpot nyomtatás immár Európában is elérhetővé vált. Ennek segítségével az ügyfelek bármilyen mobil eszközről biztonságosan és technikai bonyodalmak nélkül nyomtathatnak, legyenek akár repülőtéren, vendéglőben vagy könyvtárban.

3 1 hotspot%20printer.thumbnailErőteljesen nő a mobil eszközökről e-mailező, internetező felhasználók száma világszerte és Magyarországon egyaránt. A Lyra Research felmérése szerint mégis 75 százalékuk hiányol valamilyen kézenfekvő nyomtatási lehetőséget utazás közben. A Ricoh Csoport immár Európában is lehetőséget biztosít üzleti partnerei számára, hogy üzlethelyiségeikben HotSpot nyomtatót telepítsenek és ily módon eleget tegyenek ügyfeleik helyben felmerülő nyomtatási igényeinek.

„Nyilvánvaló piaci igény mutatkozik a HotSpot, azaz mobil nyomtatás iránt" – mondta Steven Barnes, a Ricoh Europe PLC termékmenedzsere. „Tulajdonképpen sokan kapják magukat azon, hogy az irodától távol, út közben nincs lehetőségük a dokumentumok, e-mailek kinyomtatására. A Ricoh Csoport olyan vállalat, mely fejlesztéseit az ügyfelek igényeire alapozza. Ezért hoztuk létre a Ricoh HotSpot nyomtatást is, hogy lehetővé tegyük a repterek, hotelek, gyorsétterem láncok és más szolgáltatás központú vállalkozások számára, hogy még többet nyújthassanak ügyfeleiknek."

3 1 hotspot%20printing.thumbnailEurópában a Ricoh HotSpot megoldások legjelentősebb partnere jelenleg a PrinterOn, a világ vezető mobil nyomtatási megoldások szolgáltatója, mely világszerte 35 ország forgalmas pontjain kínál nyomtatási lehetőséget az úton lévők számára. A cég ez évben belépett az Európai piacra, mely egy jelentős mérföldkő a mobil nyomtatás világméretű elterjesztésében.

A Ricoh HotSpot rendszerben a nyomtatás egyszerű, kényelmes és a titkosításnak köszönhetően biztonságos is. A PrinterOn kétféle lehetőséget is kínál a HotSpot rendszer elérésére, nyomtathatunk e-mail küldésével vagy a nyomtató weboldaláról. Egyik esetben sem kell meghajtóprogram telepítésével bajlódnunk, így használhatunk bármilyen okostelefont, laptopot, táblagépet. Egy hozzáférési kóddal nyugtázza a rendszer az e-mailben, mellékletben átküldött vagy weboldalra feltöltött kinyomtatandó dokumentumot, így ahhoz csak az illetékes férhet hozzá.

Egy gyorsan megtérülő Ricoh HotSpot nyomtató elhelyezésével a szolgáltatás orientált vállalkozások magasra helyezhetik a lécet a konkurencia előtt. Az ügyfelek, vendégek bizonyosan emlékeznek majd egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzletre, ahol a kényelmes mobil nyomtatási lehetőség teszi fel az i-re a pontot, ezáltal többször és hosszabban látogatják majd az intézményt.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.