Az egyre bővülő termékskála az európai autópark 92 százalékát lefedi, ezen felül a termékekhez 3 éves garancia is társul.

 

Az egyre bővülő termékskála az európai autópark 92 százalékát lefedi, ezen felül a termékekhez 3 éves garancia is társul.

 

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egyik divíziója bemutatta a MOOG® kerékcsapágyak új termékcsaládját. Az eredeti gyártói minőséget biztosító termékskála az európai autópark 92 százalékát lefedi az 1100 felhasználási opcióval, és ehhez kapcsolódik még a MOOG által vállalt új, 3 éves garancia is. Eddig 110 új termék került be a termékportfólióba, és további 22 új termékbevezetés várható 2016 végéig.

 

„A MOOG kerékcsapágyak bővülő választéka is azt mutatja, hogy a Federal-Mogul komolyan elkötelezte magát az intenzív kutatás-fejlesztés mellett, illetve folyamatosan bővíti egyedülálló globális lefedettségét" – mondja Davor Horvat, a Federal-Mogul Motorparts EMEA futómű termékeiért felelős igazgatója. „A MOOG termékeket a személy- és haszongépjármű pótalkatrészek piacán a tartósságukról ismerik; az új kerékcsapágy mellé 3 éves garanciát is biztosítunk, amely azt mutatja, mennyire bízunk termékeink időtállóságában. A MOOG termékek valóban megbízhatók."

 

A MOOG új termékcsaládjában a kerékcsapágyak minden generációja képviselteti magát, köztük a legújabb, könnyű, de tartós Evolution 4 beépített tömítéssel, illetve nagy kopásállóságú és alacsony súrlódású kialakítással. Valamennyi csapágyhoz megtalálhatók azok a kiegészítők is, amelyek a beszereléshez szükségesek, beleértve a csavarokat és az anyákat, az olajtömítéseket, O-gyűrűket, alátéteket, fedeleket, Seeger-gyűrűket, tömítéseket és biztosítószegeket. További Federal-Mogul Motorparts támogatás is elérhető, online vagy az ügyfélszolgálaton keresztül.

 

A www.moogproducts.com címen megtalálható katalógusban elérhető a MOOG kerékcsapágyak teljes választéka. A katalógus már a Federal-Mogul megújult, egyszerűen navigálható elrendezését használja, amelyben az új, intuitív számozási rendszerrel ellátott termékek könnyen megtalálhatók. A rendszeres műszaki közlemények, illetve a Federal-Mogul online kampuszáról letölthető virtuális oktatóanyagok is elérhetők.

 

www.fmcampus.eu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük