A '90-es évek soha nem érhetnek véget. Virágkorát éli a '90-es évek magyar popzenéje, derül ki a Total Dance Festival közvélemény-kutatásából. A koncertshow szervezői idén rekord számú résztvevőre számítanak, a fesztiválra már a jegyek 70 százaléka elkelt.

 

A '90-es évek soha nem érhetnek véget. Virágkorát éli a '90-es évek magyar popzenéje, derül ki a Total Dance Festival közvélemény-kutatásából. A koncertshow szervezői idén rekord számú résztvevőre számítanak, a fesztiválra már a jegyek 70 százaléka elkelt.

 

Idén az eddigi egyedi zenei kínálat mellett új, filmes hatásokat is bevetnek, így a fesztivál komplex audiovizuális élményekkel várja a látogatókat.

A '90-es évek slágerei táncolhatók, énekelhetők, és a számtalan feldolgozásnak köszönhetően minden korosztály számára jól ismertek – derült ki a Total Dance Festival felméréséből. A válaszadók nagy százaléka hangsúlyozta, hogy a zenei kínálat mellett azért választja a rendezvényt, mert minden dalt, sőt azok szövegét is ismeri, és mert úgy látja, itt a saját korosztályával bulizhat együtt.

 

A fesztivál legkedveltebb fellépője (a szervezők rangsorolásával szemben) Dr. Alban lesz, (It's my life https://www.youtube.com/watch?v=oW0VovnyjPY) akit közvetlenül a TNT követ. (Bolond aki sír https://www.youtube.com/watch?v=K75iDaJ1ZYU)

Az előadók sorából kimagaslóan sokak kedvence az UFO, a Desperado, és az Ámokfutók, a résztvevők nagy százaléka ugyanis a hazai előadókat részesíti előnyben.

 

Az esemény idén a Total Dance Festival Cinema nevet viseli, a koncertek mellett ugyanis a legismertebb filmklasszikusokból is vetítenek majd ismert jeleneteket. "A Total Dance már a kezdetek óta nem csak egy szimpla fesztivál, hanem egy tíz órás koncertshow, ahol a zenén kívül a legmodernebb színpadtechnikát is bevetjük, a látványról pedig táncosok, akrobaták és artisták is gondoskodnak. Idén ezt a hangulatot próbáljuk fokozni a filmvetítésekkel, hogy a résztvevőknek komplex audiovizuális élményben lehessen részük"- monda el Kurucz Gergely, az esemény egyik főszervezője.

 

A Total Dance Festival-on az idei év szurkolói himnusza is felcsendül majd Náksi Attilának köszönhetően. Ezen kívül a legismertebb dalok között a Kicsi gesztenye, a Szomorú szamuráj, és Páratlan páros is ott lesz, de a színpadon a már sok átdolgozást megélt Rythm of the night című dal (https://www.youtube.com/watch?v=u3ltZmI5LQw) is megszólal.

A Vengaboys elhozza a jól ismert Shalalala la, és Bom, Bom, Bom, Bom (https://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ) című számait, Nana pedig a Total Dance Festivalnak köszönhetően jön először Magyarországra.

 

2016. november 19.

Total Dance Festival

Hungexpo

 

www.tdf.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük