TX_120TX_120

A Fujitsu Siemens Computers új PRIMERGY TX120 toronyszervere mindörökre a múltba számûzi a zajos szerverek korát. A világon elsõként ez a rendszer kimondottan olyan vállalatok számára készült, amelyek nem rendelkeznek külön szerverteremmel.

  TX_120TX_120

A Fujitsu Siemens Computers új PRIMERGY TX120 toronyszervere mindörökre a múltba számûzi a zajos szerverek korát. A világon elsõként ez a rendszer kimondottan olyan vállalatok számára készült, amelyek nem rendelkeznek külön szerverteremmel.

 Nagyobb testvéreihez hasonlóan a PRIMERGY TX120 is teljes funkcionalitást nyújt és kielégíti a kisvállalatok, valamint a kisméretû és otthoni irodák minden igényét. Kis energiafogyasztása és kompakt mérete halk mûködéssel és a megszokottnál alacsonyabb hõkibocsátással párosul.

TX_120A digitális technológia világában mérettõl függetlenül, szinte minden ágazat vállalatai számára alapkövetelmény a megbízható és hozzáférhetõ IT-infrastruktúra. Érvényes ez az egészségügyi intézményekre, az ügyvédi és építészirodákra, a biztosítási brókerekre, a szabadúszókra és a kiskereskedelmi üzletekre – csakúgy, mint a nagyvállalatok fiókirodáira. Az alkalmazások futtatására, adatok pufferelésére, biztonsági másolatok tárolására és az internet-/intranetelérés támogatására egyaránt kiválóan alkalmas PRIMERGY TX120 kielégíti a kisvállalatok speciális igényeit is.

A Fujitsu Siemens Computers TX120 szerverét három tényezõ teszi kategóriájában egyedülállóvá:

            Alacsonyabb fogyasztás – A TX120 40% kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos toronyszervereknél. Mindössze annyi energiát használ fel, mint egy háztartási izzólámpa.

            Kisebb méret – A PRIMERGY TX120 helyigénye a hagyományos toronyszerverekének mindössze harmada. A kompakt ház mérete: 99 mm x 340 mm x 399 mm (szélesség x magasság x mélység).

            Csendesebb mûködés – A TX120 kategóriája leghalkabb gépe. Zajkibocsátása a hagyományos toronyszerverekének fele – ez különösen fontos szempont azokban az irodákban, ahol nincs lehetõség külön szerverterem kialakítására. A PRIMERGY TX120 stand by állapotban 28, üzem közben pedig 31 decibel zajt generál, így biztosan nem zavarja a dolgozókat a munkavégzésben.

A PRIMERGY család többi tagjához hasonlóan a PRIMERGY TX120 csomagjában is megtalálható az idõben és térben korlátlan, rugalmas, biztonságos és gazdaságos felügyeleti képességeket nyújtó PRIMERGY Server View távfelügyeleti szoftver. Többé nincs szükség helyi rendszergazdára, ami a fiókirodák és a céges belsõ munkacsoportok esetében különösen elõnyös.

Mûszaki adatok

  1.             Kétmagos Intel? Xeon? UP processzor 4 MB max. kapacitású L2 gyorsítótárral és 1066 MHz-es FSB-vel, vagy Intel? Celeron? CPU
  2.             Gyorsabb és nagyobb memória (max. 8 GB 4 DIMM kártyával), ECC-vel
  3.             4 portos SAS vezérlõ RAID 0, 1, 1E funkcionalitással
  4.             Max. 2 (4) hot-plug SAS merevlemez
  5.             Integrált távfelügyeleti vezérlõ (iRMC) opcionális iRMC Advanced Pack csomaggal
  6.             Alaplapi Gbit/s Ethernet vezérlõ és Service LAN az iRMC-hez

           

A PRIMERGY TX120-at a pekingi Intel Fejlesztõi Fórum alkalmával, idén áprilisban mutatták be az ázsiai piacon. A rendezvényen az új rendszer ?Innovációs Díjat" nyert a szerver kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük