2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Most csak húsz trükk a költségvetésben…

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/35469"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/es_koltsegvetes_trukkjeirol.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span>  <p>Jelenleg ugyan nem trükkök százai, de húsz, igaz a 2010-es költségvetést alapjában ellehetetlenítő trükkről számoltak be a közgazdászok most kiadott jelentésükben, amelyre az MSZP rögtön össztüzet zúdított. <strong>(A teljes jelentés letölthető a cikk végéről!)</strong></p><p>

es koltsegvetes trukkjeirol.thumbnail 

Jelenleg ugyan nem trükkök százai, de húsz, igaz a 2010-es költségvetést alapjában ellehetetlenítő trükkről számoltak be a közgazdászok most kiadott jelentésükben, amelyre az MSZP rögtön össztüzet zúdított. (A teljes jelentés letölthető a cikk végéről!)

es koltsegvetes trukkjeirol.thumbnail 

Jelenleg ugyan nem trükkök százai, de húsz, igaz a 2010-es költségvetést alapjában ellehetetlenítő trükkről számoltak be a közgazdászok most kiadott jelentésükben, amelyre az MSZP rögtön össztüzet zúdított. (A teljes jelentés letölthető a cikk végéről!)

A költségvetésről az látszik nem vették komolyan készítői. Olyan adónemeket erőltetnek – vagyonadó – melyről tudnivaló, hogy a következő kormánynak, ha el akarja kerülni azt, hogy az embereke az utcára menjenek el kell törölnie. Ugyancsak nagyon sok egyéb problémás megállapítást vettek észre a közgazdászok, akik korábban felszólították a képviselőket, hogy a költségvetést IGY NE fogadják el. Elfogadták, és akkor kinyitották az átkok és rágalmak Pandora szelencéjét az MSZP és a mai kormányzati apparátus képviselői.

Ez a költségvetés nem teljesülhet. A bevételeket alul tervezték. Még akkor ha ők maradnának hatalmon és a gazdasági  AVH-vá felturbózott APEH és VPOP kettőst rázavarnák az országra, akkor sem teljesülne. Ez nagyon jól tudják, nem véletlen, hogy Oszkó Péter a vállalkozókról folyamatosan azt nyilatkozza, fizethetnének több adót és járulékot, mert minden magyar vágyakozó a lehető legkevesebbet fizeti. Az persze nem kérdezi: Miből?

A megemelt rehabilitációs járulék miatt nem érdemes 19 fősnél nagyobb kisvállalkozást csinálni. Az alkalmi munkát finoman szólva ellehetetlenítették. A szuperbruttó barbatrükk hatására az emberek megzavarodnak, és sokuk mint a birka több adót fizet mint korábban. Pedig azt sugallották, hogy ez csak számszaki könnyebbséget jelent.

Érdemes elolvasni a kiadványt, és elgondolkodni: Qui prodest? Azaz kinek áll érdekében a rágalomkórust felállítani vezényelni. És miért? Nem fosztották, adósították el már ezt az országot.

Igaz, elkezdődött a választási harc. És a jövendő vesztes ilyenkor úgy viselkedik, hogy az sem igaz már amit kérdeznek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.