Az iGO My way® navigációs szoftver fejlesztői a vállalat nevét azonnali hatállyal NNG Kft.-re változtatták.  

 

Az iGO My way® navigációs szoftver fejlesztői a vállalat nevét azonnali hatállyal NNG Kft.-re változtatták.  

Budapest – 2009-ben és 2010-ben az iGO My way® Navigációt fejlesztő vállalat jelentős változásokon ment keresztül: a vállalat népszerű szoftvermegoldása világszerte hatalmas sikert aratott, és a termékportfolió is folyamatosan bővült, új piacokat meghódítva ezáltal. Az iGO My way® átfogó márka lett a vállalat termékei és fejlesztései számára. A 2004-ben alapított Nav N Go Kft. NNG Kft.-re változtatta a nevét, az új üzleti irányokra és a friss arculatra helyezve a hangsúlyt.

A névváltozás egy közel kétéves folyamat eredménye, amely során a vállalat az autóipar számára kínált szoftverek és webszolgáltatások fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Az új irány új nevet kívánt, amely egy új időszak elérkeztét is jelzi a vállalat történetében. Az NNG név a vállalat fejlődésének egy új állomása, valamint a cég jövőjét is kifejezi: megújult, és kész a navigáció jövőjének alakítására a „connected" (online) és egyéb, helyfüggő szolgáltatások fejlesztésével.

"Az NNG Kft. díjnyertes szoftverével lehetővé teszi, hogy a navigációs iparág fejlődésével a szimpla navigáción túl már helyfüggő webes szolgáltatásokat is képesek legyünk nyújtani, mindenhol és mindenkor. Így új vállalati identitásunk is velünk együtt fejlődik, a navigációs iparágat egy új, izgalmas jövő felé vezetve. Biztosak vagyunk benne, hogy az új cégnév hozzájárul majd jövőbeni sikereinkhez, különösen az autóipar területén " – nyilatkozta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.

A vállalat korábbi weboldala, a http://www.navngo.com/ hamarosan megszűnik, helyette a megújult http://www.igomyway.com/ szolgál majd hivatalos weboldalként.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük