Magyarországon is kapható a Motorola új, VE66 Luxury típusú mobiltelefonja. A Motorola VE66 Luxury különleges, szétcsúsztatható formatervét a lehető legelegánsabb anyagokból álmodták újra. A 18 és 24 karátos aranyban csillogó készülékház valódi bőrborítású hátlapot kapott, ráadásul a feltűnő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat a szolgáltatások széles palettájával kényezteti a Motorola VE66 luxus kiadása. A telefon elegáns, 18 és 24 karátos arannyal futtatott készülékházzal, 5 megapixeles, autófókuszos kamerával, CrystalTalk zajcsökkentő technológiával, belső antennás FM rádióval, valamint 32 GB-ig bővíthető memóriával rendelkezik.

Magyarországon is kapható a Motorola új, VE66 Luxury típusú mobiltelefonja. A Motorola VE66 Luxury különleges, szétcsúsztatható formatervét a lehető legelegánsabb anyagokból álmodták újra. A 18 és 24 karátos aranyban csillogó készülékház valódi bőrborítású hátlapot kapott, ráadásul a feltűnő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat a szolgáltatások széles palettájával kényezteti a Motorola VE66 luxus kiadása. A telefon elegáns, 18 és 24 karátos arannyal futtatott készülékházzal, 5 megapixeles, autófókuszos kamerával, CrystalTalk zajcsökkentő technológiával, belső antennás FM rádióval, valamint 32 GB-ig bővíthető memóriával rendelkezik.

A VE66 széria tagjai, a VE66 és a VE66 Luxury az első Motorola telefonok, melyekre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, repülőjáratokról, vagy más, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.

A Motorola VE66 Luxury a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében, így gyakorlatilag semmi nem állhat a telefonáló és telefonhívásai közé. A CrystalTalk technológiával ellátott mobilon figyelemre méltó különbség érzékelhető a beszélgetések tisztaságában és érthetőségében a személyre szabott zajadaptációnak köszönhetően. A VE66 Luxury készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését.

A Motorola VE66 Luxury könnyedén készít éles és tiszta képeket, bárkiből kihozva a benne rejlő fotográfust. A készülék számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elvárhatók egy modern digitális kamerától. A kameragomb lenyomásával a VE66 Luxury mobil azonnal elindítja az autófókuszt, szükség esetén aktiválja a LED vakut, stabilizálja a képet és csökkenti a vörösszem-hatást. Az automatikus színtelítettség-beállítással a fehér még fehérebb, a fekete még határozottabb és a színek még élethűbbek.

A Motorola VE66 Luxury FastScrollTM navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. A 2.0-ás USB csatlakozó gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, fotók, audió- vagy videó-fájlok megosztása is csak néhány lépés.1 A beépített FM rádió RDS-funkciójának2 segítségével új zeneszámok fedezhetők fel, hiszen az éppen szóló dal előadójának nevét és a zeneszám címét is képes megjeleníteni a készülék.

A telepített és a letölthető widgetek olyan információkhoz engednek valós idejű hozzáférést a világhálón keresztül, mint az időjárás, sporteredmények, részvénymutatók, repülőjáratok, társasági események, vagy más, fontos hírek.

Magyarország első Motorola VE66 Luxury készüléke már a piacra lépés előtt megtalálta jótékony gazdáját. Az első készülékre a vatera.hu, hazánk legnagyobb online aukciós oldalának felhasználói licitálhattak 2009. június 3-a és 9-e között. A Vatera Premier jótékonysági aukció kedvezményezettje a Bátor Tábor Alapítvány, amelynek munkáját Komarnik László vaterázó segítette 166 000 Ft-os, aranyat erő licitjével. A Motorola további pénzadomány felajánlásával 200.000 Ft-ra kerekítette a jótékonysági aukción befolyt összeget.

Megjelenés

A MOTOROLA VE66 Luxury megjelenése: 2009. június

MOTOROLA VE66 Luxury

MOTOROLATM VE66 Luxury

Beszélgetési és készenléti idő

Akár 6,5 óra beszélgetési idő, akár 400 óra készenléti idő

Sávok/Üzemmódok

GSM 850/900/1800/1900, EDGE Class 12, GPRS Class 12

Tömeg

110,00 g

Méretek

49,50 x 103,00 x 15,2 mm

Akkumulátor

810,00 mAh

Kapcsolat

Class 2 sztereo Bluetooth® vezeték nélküli technológia4, DLNA, USB 2.0 HS, Mobile Phone Tools, MotoSyncTM, Repülőgép üzemmód (OTA), PC Sync; 

Kijelző

2.2 inch, 240×320,  262 000 színű TFT kijelző

Üzenetküldés

EMS, MMS, SMS, Email (POP3/IMAP beágyazott) IM (beágyazott), Opera (HTML)

Audió

FM rádió: RDS2 , AAC, AAC+, AAC+ Enhanced, AMR NB, MIDI, MP3, WAV, WMA v10, WMA v9, XMF, kétmikrofonos zajszűrés

Videó

Felvétel/visszajátszás/megosztás1, video-C/P>30 FPS, video-program letöltés, video-streaming, H.263, MPEG4, WMV v10, WMV v9

Kamera

5 Megapixel, digitális zoom, autófókusz, LED vaku, képstabilizálás

Memória

128 MB felhasználói memória3, akár 32 GB cserélhető microSD memóriakártya, 1 GB kártya az alapcsomagban

Forma

Szétcsúsztatható

A Motorola VE66 Luxury megjelenése: 2009. június. A termék árával és elérhetőségével kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Motorola helyi képviselőjével. http://www.motobolt.hu/

A mobiltelefonok egyes funkciói a szolgáltató hálózatától és hálózati beállításaitól függnek. Ezen kívül előfordulhat, hogy egyes funkciókat nem aktivált a szolgáltató, és/vagy hálózati beállításai korlátozhatják egyes funkciók működőképességét. A funkciók elérhetőségével és működőképességével kapcsolatban forduljon szolgáltatójához. A fenti jellemzők, funkciók és más termékjellemzők a legfrissebb információkon alapulnak és pontosnak tekinthetők, mindazonáltal a termékjellemzők előzetes értesítés vagy kötelezettség nélküli módosításának jogát fenntartjuk.

 

1 Hálózat- és/vagy SIM-kártyafüggő szolgáltatás, amely nem érhető el minden területen. Igénybevételéért a szolgáltató beszélgetési, adatforgalmi és/vagy egyéb díjakat számolhat fel.

2 Az RDS-adások rádióállomástól függő szolgáltatások.

3 A rendelkezésre álló felhasználói memória nagysága a telefon konfigurációjától függően változó, a konfiguráció a szolgáltatótól függ.

4 Az eszköz a Bluetooth Headset, Handsfree, Dial Up Networking, Stereo, Phone Access, Basic Printing, Object Push, File Transfer profilt támogatja. Két Bluetooth-eszköz csak akkor tud egymással kommunikálni, ha ugyanazt a Bluetooth profilt használják. A Motorola más eszközei által támogatott profilokról a www.motorola.com/bluetooth webhelyen tájékozódhat. Az egyéb eszközök tekintetében vegye fel a kapcsolatot az adott eszköz gyártójával.

Előfordulhat, hogy egyes Bluetooth-funkciókat, beleértve a felsorolt funkciókat is, nem támogatja az összes Bluetooth-eszköz, és/vagy az ilyen funkciók működőképességét bizonyos eszközök vagy bizonyos mobilszolgáltatók korlátozhatják. A funkciók elérhetőségével és működőképességével kapcsolatban forduljon mobilszolgáltatójához.

5 A beszélgetési és a készenléti idők digitális üzemmódra vonatkoznak és hozzávetőleges értékek. Az akkumulátor teljesítménye a hálózati konfigurációtól, a jelerősségtől, az üzemi hőmérséklettől, a kiválasztott funkcióktól, valamint a hang-, az adat- és más alkalmazás-felhasználási módoktól függ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük