Fujitsu M2010Fujitsu M2010Megérkezett az EMEA régióbeli országokba az első Fujitsu márkájú globális mini noteszgép: a Fujitsu M2010 divatos formájú és három színben érhető el.

Fujitsu M2010Fujitsu M2010Megérkezett az EMEA régióbeli országokba az első Fujitsu márkájú globális mini noteszgép: a Fujitsu M2010 divatos formájú és három színben érhető el.

 

   A Fujitsu új mini noteszgépet dob piacra, amely a stílust és a praktikumot kicsi és megfizethető csomagban árulja. A Fujitsu M2010 az első Fujitsu márkájú globális mini noteszgép. A más piacokon már néhány hete debütált új modell immár az EMEA régióban is elérhető.

Az Intel® AtomTM N280 processzor-alapú Fujitsu M2010 ideális választás olyan felhasználóknak, akik kicsi és könnyű gépet szeretnének tanuláshoz, böngészéshez, levelezéshez vagy videótelefonáláshoz. Divatos dizájn és vonzó magasfényű színvilág jellemzi, így szinte borítékolható, hogy a stílust fontosnak tartó végfelhasználók kedvence lesz, valamint olyan első vásárlóké, akik megfizethető árú mini noteszgéppel kívánnak belépni a digitális világba.

A Fujitsu M2010 hagyományos számítógépes munkahelyként és teljesértékű mobil gépként egyaránt használható. Az igényektől függően a Fujitsu M2010 lehet akár funkciógazdag út közbeni gép vagy könnyű, vékony és stílusos kommunikációs eszköz, alap funkciókkal. Az új mini noteszgép a piacon lévő AMILO Mini-t váltja fel és a Fujitsu belépőszintű noteszgép-portfoliójának is része lesz.

A Fujitsu M2010 három különböző színben lesz elérhető: divatos metálpiros, elegáns lakkfekete és ragyogó gyöngyházfehér színekben. Amellett, hogy egy rendkívül attraktív árú mini noteszgépről van szó, a fedele a prémium kategóriát vetíti elő. A fényes felületet a Fujitsu mérnökei nem hagyományos festéssel érték el, hanem olyan eljárással, amelynek során magát a fedél anyagát tették csillogóvá – így a Fujitsu M2010 egyedi és elegáns megjelenésű lesz, akárcsak egy magasabb kategóriás modell.

A Fujitsu M2010 tartósság és élettartam tekintetében is versenyre kelhet a magasabb kategóriás modellekkel. Ugyanazokon a minőségvizsgáló teszteken kell megfelelnie, mint egy csúcskategóriás Fujitsu LIFEBOOK gépnek. Ide tartozik az általános nyomáspróba, amelynek során 200 kg-os nyomást fejtenek ki a fedél egészére, valamint a pontszerű nyomáspróba, ahol a fedél különböző pontjait véletlenszerűen 35 kg-os nyomással terhelik. Ennek eredményeképp a Fujitsu M2010 egy rendkívül megbízható mobil géptárs, ráadásul hosszú akkumulátor-kapacitással rendelkezik, mely akár az 5 órát is elérheti.

Az AMILO Mini esetében még nem alkalmazott LED-es háttérvilágítás a Fujitsu M2010 számára elődénél ragyogóbb színeket, magasabb fényerőt és nagyobb energiahatékonyságot jelent. Használatát 10,1 collos kijelzője teszi élménnyé (az eddigi 8,9" helyett), súlya 1,2 kg, méretei 258 x 189 x 32-37 mm. A minőségi mobil kikapcsolódásról integrált webkamera és mikrofon, valamint kiváló hangszóró hangminőség gondoskodik.

„A Fujitsu M2010 bemutatásával vásárlóinknak rendkívül attraktív mini noteszgéppel tudunk szolgálni" – nyilatkozott Dieter Heiss, a Fujitsu Mobile & Accessories üzletág igazgatója. „Az AMILO Mini utódjaként a Fujitsu M2010 is belépő szinten egészíti ki a portfoliónkat. Kiváló választás lehet a stílusos felhasználók számára, akik a napi szintű kommunikációs feladatokhoz egy divatos, nagyon jól hordozható eszközt keresnek."

A Fujitsu M2010 hazánkban 2009. augusztus közepétől lesz elérhető, várhatóan 119.990 Ft ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

http://www.fujitsu.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük