A VIVA-n és a Facebookon is párhuzamosan követhetők lesznek a 25. MTV Movie Awards eseményei, amelyet április 11-én 22:00-kor közvetít a csatorna. A zenetévé közösségi oldalán Iszak Eszti és Miskovits Marci kommentálja majd a show-t.

 

A VIVA-n és a Facebookon is párhuzamosan követhetők lesznek a 25. MTV Movie Awards eseményei, amelyet április 11-én 22:00-kor közvetít a csatorna. A zenetévé közösségi oldalán Iszak Eszti és Miskovits Marci kommentálja majd a show-t.

 

A Movie Awards házigazdái Dwayne „The Rock" Johnson és Kevin Hart lesznek, a díjátadók között pedig Charlize Theron és Chris Hemsworth is színpadra lép majd. A díjkiosztó életműdíját Will Smith kapja, (lásd: http://euroastra.hu/node/100345) a gála legnagyobb esélyese pedig a 11 kategóriában jelölt Star Wars: Az ébredő Erő. (jelölteket lásd: http://euroastra.hu/node/99857)

 

A VIVA április 11-én hétfőn 22:00-kor tűzi képernyőre a legnagyobb sztárokat felvonultató show-t, a közvetítéssel egyidejűleg a gála eseményei a VIVA Facebook oldalán is követhetők lesznek a csatorna népszerű műsorvezetői, Iszak Eszti és Miskovits Marci tolmácsolásában. Marci nagyon várja már a Movie Awards díjátadót, és leginkább a nyolc kategóriában jelölt, többek között az Év Filmje elismerésre is esélyes Deadpoolnak szurkol.

 

„Annak ellenére, hogy rosszabbra számítottam, nagyon kellemesen csalódtam benne. Szeretem a vígjátékokat, de a Marvel-filmekkel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Szerencsére a Deadpool humora más volt, mint a többi szuperhősös filmé, így nagyon tetszett" – mesélte Marci, aki örömmel hallotta, hogy a gála életműdíját a tizenhétszeres MTV Movie Awards jelölt és ötszörös győztes Will Smith kapja. „Nagy rajongója és követője is vagyok Smith-nek. Az egyik kedvencem tőle a Randiguru, legutóbb pedig a Focus – A látszat csal című filmben láttam" – mondta a fiatal műsorvezető.

 

Az áhított Év Filmje elismerésért a Deadpool mellett olyan sikeres filmek szállnak harcba, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Creed – Apolló fia, a Deadpool, a Jurassic World, az Igaz Történet kategóriában is esélyes Straight Outta Compton és a 11 kategóriában jelölt Star Wars: Az ébredő Erő. Iszak Eszti ugyan eddig nem volt rajongója a Star Wars filmeknek, mégsem akart lemaradni a legújabb részről.

 

„A barátaim szerencsére felkészítettek a szereplőkből, szóval pontosan tudtam ki kicsoda és mi miért történik, így abszolút élvezhető volt és nagyon tetszett. Ennek ellenére nagy hiányosságom, hogy a régebbi részeket nem láttam, ezért tervezem, hogy tartok majd egy maratoni Csillagok háborúja napot" – nevetett a csinos műsorvezető, aki kíváncsian várja, hogy a díjátadóként is színpadra lépő Charlize Theron három jelöléséből hányat tud trófeára váltani. „A Mad Max: A harag útját – amiért mindhárom jelölést kapta – egyelőre még nem láttam, de az Édes novemberben vagy Az ördög ügyvédjében óriásit alakított. Megérdemli, hogy az MTV is elismerje a tehetségét" – magyarázta Eszti.

 

MTV Movie Awards április 11-én, hétfőn 22:00-kor a VIVA-n!

Figyeld a zenecsatorna Facebook oldalát, mert Iszak Eszti és Miskovits Marci élőben kommentelik a díjátadó eseményeit!

 

http://www.vivatv.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük