2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MTV VMA díjkiosztó

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64451"><img class="image image-_original" src="/files/images/M%20(1)_3.jpg" border="0" width="260" height="146" /></a></span>Minden eddiginél nagyobb sztárparádé volt az idei MTV VMA-n. Pink, Alicia Keys és a Green Day is itt mutatta be új dalát.2012 szeptember 7-én hajnalban kiderült, kik kapták meg az idei MTV VMA ezüst asztronautáit, amelyek a legjobb klipeknek járnak.</p> <p> 

m%20(1) 3Minden eddiginél nagyobb sztárparádé volt az idei MTV VMA-n. Pink, Alicia Keys és a Green Day is itt mutatta be új dalát.2012 szeptember 7-én hajnalban kiderült, kik kapták meg az idei MTV VMA ezüst asztronautáit, amelyek a legjobb klipeknek járnak.

 

m%20(1) 3Minden eddiginél nagyobb sztárparádé volt az idei MTV VMA-n. Pink, Alicia Keys és a Green Day is itt mutatta be új dalát.2012 szeptember 7-én hajnalban kiderült, kik kapták meg az idei MTV VMA ezüst asztronautáit, amelyek a legjobb klipeknek járnak.

 

Az estét Rihanna nyitotta meg, Kevin Hart, a műsor házigazdája pedig ígéretéhez híven nem kímélt senkit a jelenlévők közül, csípős humorából mindenkinek jutott egy-egy „kedves" szó. Az Év videójáért járó elismerést Rihanna kapta We Found Love című klipjéért, míg a One Direction három, Chris Brown és M.I.A két díjat zsebelt be.

 

Vörösszőnyeges bevonulás, különleges ruhaköltemények, sosem hallott dalok és a legnagyobb sztárok: Pénteken hajnalban, magyar idő szerint éjjel fél háromtól adták át az MTV VMA díjait a los angeles-i Staples Centerben. Bár az MTV a zene helyett már leginkább a sorozatokra és a realitykre fókuszál, a nagy múltú díjátadó minden szempontból fontos esemény. A gála most is számos meglepetést tartogatott, miközben a zenei élet legnagyobbjai ünnepeltek az év egyik legrangosabb rendezvényén.

 

Az estét a szuperszexi Rihanna nyitotta meg a Cockiness (Love It) című dallal, A$AP Rocky közreműködésével. Újoncok is színpadra kerültek, így például az est legnagyobb nyertesei, a népszerű fiúbanda, a One Direction és a hip-hopban utazó 2 Chainz is most először léphetett fel a VMA közönsége előtt. Az est meglepetésvendégeit Alicia Keys szolgáltatta, akinek előadása alatt az extrém megjelenésű Nicki Minaj és az olimpiai aranyérmes tornász, Gabby Douglas is színpadra lépett. Lil' Wayne is itt mutatta be először No Worries című vadonatúj számát. A díjátadó közönségét pörgős produkcióval varázsolta el Pink, aki stílusosan egy trapézon kezdte előadását, a szupersztár dj Calvin Harris pedig Rihannával lépett színpadra. Taylor Swift exkluzív meglepetéssel készült: Red című vadonatúj dalát énekelte, amelyet azelőtt még senki sem hallott.

 

A díjátadó főszereplői persze maguk a nyertesek voltak. Az Év videójáért járó elismerésben Rihanna és a We Found Love részesült, a Legjobb női és férfi videóért Chris Brown és Nicki Minaj vihette haza az ezüst asztronautát, míg a legjobb új előadó a One Direction lett.

 

A nyertesek:

 

AZ ÉV VIDEÓJA
Rihanna feat Calvin Harris: We Found Love

Legjobb ÚJ ELŐADÓ
One Direction: What Makes You Beautiful

Legjobb HIP HOP VIDEO
Drake feat. Lil Wayne: HYFR

Legjobb FÉRFI VIDEO
Chris Brown: Turn Up the Music

Legjobb NŐI VIDEO
Nicki Minaj: Starships

Legjobb POP VIDEO
One Direction: What Makes You Beautiful

Legjobb ROCK VIDEO
Coldplay: Paradise

Legjobb ELEKTRONIKUS TÁNCZENEI VIDEO
Calvin Harris: Feel So Close

Legjobb EGYÜTTMŰKÖDÉS
Demi Lovato: Skyscraper

Legjobb ART DIRECTION
Katy Perry: Wide Awake

Legjobb KOREOGRÁFIA
Chris Brown: Turn Up the Music

Legjobb OPERATŐR
M.I.A.: Bad Girls

Legjobb RENDEZÉS
M.I.A.: Bad Girls

Legjobb VÁGÁS
Beyoncé: Countdown

Legjobb SPECIÁLIS EFFEKTEK
Skrillex: First of the Year (Equinox)              

 

Az MTV a világ vezető, fiatalokat szórakoztató brandje. Az MTV Hungary idén ünnepli ötödik születésnapját.

 

http://www.mtv.co.hu/shows/video-music-awards-2012

http://www.mtvvma.ca/

 

Lantai József

 

 

 

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.