2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ne bízz a ribiben!

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80663"><img class="image image-preview" src="/files/images/comeN.preview.jpg" border="0" width="478" height="640" /></a></span>Fülledt hangulatú nyári estékre érkezik a Comedy Central egyik nagy durranása. Jön a Ne bízz a ribiben! első évada, amelyben a csajos lakótársi viszonyok nehézségeit boncolgatják.

Fülledt hangulatú nyári estékre érkezik a Comedy Central egyik nagy durranása. Jön a Ne bízz a ribiben! első évada, amelyben a csajos lakótársi viszonyok nehézségeit boncolgatják.

Fülledt hangulatú nyári estékre érkezik a Comedy Central egyik nagy durranása. Jön a Ne bízz a ribiben! első évada, amelyben a csajos lakótársi viszonyok nehézségeit boncolgatják.

Tűz és víz találkozik a magyar humorcsatorna legújabb, Ne bízz a ribiben! című szitkomjában, amelyben két fiatal lány kénytelen-kelletlen összeköltözik.

 

June tipikus vidéki naiva, míg Chloe a 23-as lakásból azzal tömi meg a pénztárcáját, hogy lakótársait kiutálja, majd a foglalót zsebre teszi. De mi történik akkor, ha minden erőfeszítés ellenére az új lakótárs állja a sarat? Fekete humor, furcsa szomszédok és a régen látott közönség kedvenc, James Van Der Beek a Comedy Central újdonságában.

 

James Van Der Beeket minden tinilány imádta a Dawson és a haverokban, most pedig a szőke sármőrt új sorozatban láthatjuk. Ráadásul önmagát alakítja: kiégett tévésztárként tűnik fel. A Ne bízz a ribiben! azonban itt nem áll meg, a sztori főszereplője egy férfifaló nagyvárosi ragadozó, akit a dögös Krysten Ritter (Chloe) játszik. Új szobatársát is be akarja „darálni", ám a vidékről érkező lány nem adja könnyen a bőrét.

 

A szomszédság sem különb a főszereplőknél, adott egy rémesen fura srác, aki állandóan az ablakból kilógó hassal bámulja a csajokat és egy fiatal, ázsiai lány, aki túlzottan is odavan Chloe-ért.

 

James Van Der Beek, a Dawson és a haverok korábbi sztárja úgy nyilatkozott, élete egyik legnagyobb élménye volt a sorozatban dolgozni. „Mindig, amikor úgy éreztem, hogy egy jelenet különösen jól sikerült, a stáb felé fordultam és rájuk kiáltottam, hogy ezért Emmy-t kapunk, meglátjátok!" – mondta nevetve James Van Der Beek.

Döbbenetes helyzetek, elborult karakterek június 4-től a Comedy Central újdonságában.

 

2014. június 4-én 21:00-kor a Comedy Central jóvoltából idehaza is bemutatkozik a Ne bízz a ribiben! (Don't Trust the B-in Apartment 23), az elmúlt évek egyik legmerészebb szitkomja.

 

www.comedycentral.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.