Két hordozható és egy asztali hangszóró-készletet mutatott be a Verbatim: mindhárom hangrendszerben közös, hogy nem csak a stílusos megjelenésről gondoskodtak a mérnökök, de hangminőségük is meglepően jó.

 

Két hordozható és egy asztali hangszóró-készletet mutatott be a Verbatim: mindhárom hangrendszerben közös, hogy nem csak a stílusos megjelenésről gondoskodtak a mérnökök, de hangminőségük is meglepően jó.

2.1 Hordozható multimédia hangrendszer

A hangdobozokon a gumírozott felületek váltakoznak a zongoralakk-hatású felületekkel, így amint a hangrendszer előkerül a hordtáskájából, stílusos megjelenésével vonzza a tekinteteket. A Verbatim hordtáskát is csomagol a hangszórókhoz, hogy a jó minőségű hangzás ne csak otthon, de utazáskor is velünk lehessen. A rendszer működtetéséhez elegendő 4 AAA méretű ceruzaelem; azaz MP3 lejátszók, hordozható CD és DVD lejátszók, notebook-ok hűséges útitársa. A szatellit-hangszórók 2 wattos teljesítményt (RMS) nyújtanak és 120 Hz-től 20 kHz-ig szólaltatják meg a hangokat, míg a mélynyomó 1 wattos teljesítményre (RMS) képes és 80 Hz és 2 kHz frekvenciájú mélyhangokat bocsát ki.

Asztali és hordozható USB csatlakozós hangrendszerek

Az USB-s hangrendszer kissé nagyobb a hordozható változatnál, de a zongoralakk-hatású borítás itt sem maradt el – így jól mutat az asztalon. Beépített 3,5 mm-es analóg jack kimenete közvetlen csatlakozást kínál a fejhallgatóknak, de hangerőszabályzót és némítógombot is találhatunk a hangszórókon.

Hordozható USB-s hangszórók

Azoknak, akik útközben sem szeretik a zenét nélkülözni ideális társ a Verbatim hordozható USB csatlakozós hangszórópárja, alacsony súlya nem húzza a vállat, gumiborítású felületét, egyszerű használatát pedig minden úton lévő zenebarát értékeli.

Mindkét USB csatlakozós hangrendszer lelke az 1,25 hüvelykes, mágnesesen árnyékolt fém hangszóró. A frekvenciatartomány 120 Hz-től 18 kHz-ig terjed az asztali változat esetében, míg a hordozható változat tartománya 200 Hz-től 18 kHz-ig terjed. Plug ‘n' play működésüknek köszönhetően hangeszköz nélkül, közvetlenül az asztali számítógéphez vagy a noteszgéphez csatlakoztatva azonnal használhatók.

A hordozható USB-s hangszórók közül az úti modell 6390 Ft-tól, az asztali 7980 Ft-tól elérhető, a 2.1-es hordozható multimédia hangrendszert 9600 Ft-ért vihetjük haza.

 http://www.verbatim.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük