Drága Kicsim! Iszonyatosan gyorsan repül az idő. Napról napra ügyesebb, okosabb vagy, néha olyan meglepetéseket okozol nekünk, hogy megdöbbenünk az idő múlásának gyorsaságán.

 

Drága Kicsim! Iszonyatosan gyorsan repül az idő. Napról napra ügyesebb, okosabb vagy, néha olyan meglepetéseket okozol nekünk, hogy megdöbbenünk az idő múlásának gyorsaságán.

 

Emme, amma, memme, mamma, bababa, és természetesen a hami már nagyon megy. Időnként, mikor anya már sokat játszott veled, megunod, csak annyit mondasz: eé, és tudom, most volt elég. Amiről nem szabad elfelejtkeznünk, az pedig a már jó öreg ebrü, amire még mindig nem jöttünk rá, hogy mit jelent, és talán örökre rejtély marad majd.

 

Hihetetlen, hogy minden egyes újdonságot fülig érő szájjal, sikítva ismersz meg. De ez a fajta örülés érvényes más babákra, madarakra, kutyusokra is. Nem tudunk úgy sétálni menni, hogy néhány galambot meg ne ijessz örömteli sikításoddal.

Már túl vagyunk az első játszóházas élményeden is. Eleinte kizártnak tartottam, hogy ottmaradsz egyedül, idegen emberekkel, de tévedtem. Bevitt a néni a játszószőnyegre, leültetett, majd játszani kezdtetek. Úgy tudtam átmenni a néhány tíz méterre levő helyiségbe, hogy utánam sem néztél. Néha csendben belestem az ajtón, de olyan természetesen tetted a dolog a játékokkal, és játszottál más babákkal, hogy nyugodtan visszamehettem a dolgomat intézni. Ez a tapasztalat arra is remek volt, hogy rájöjjek, az első „elválások" leginkább az anya félelmei miatt nehezek.

 

Az elmúlt hónapokban rengeteg tennivalónk volt, hiszen átalakítottuk a lakást, aminek részeként új falat húztunk fel, festettünk, szőnyegpadlóztunk, és még számtalan dolgot elvégeztünk. Anya azt hitte, hogy néhány nap alatt mindez véghezvihető, és most, a kezdettől számított negyedik héten is csak annyit tudok kijelenteni, Te már a saját, berendezett szobácskádban játszhatsz, és aludhatsz, anyáék szobája pedig még igen hiányos.

 

Nem is gondoltam, hogy már ennyi játékot vásároltunk Neked, hiszen a szekrényekben várva nem tűntek ilyen soknak, így több játéktárolót kellett vennünk, mint terveztük.

Az elkövetkező hetek minden bizonnyal azzal telnek majd, hogy együtt fedezzük fel a nagy tér, és a játékok nyújtotta új élményeket, anya és apa szobája majd csak berendeződik egyszer.

 

Drága Kincsünk! Nagyon-nagyon szeretünk!

Anya és Apa

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük