2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Németh Krisztina: Hazaváró – Babaváró (5.)

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57762"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/FOKEP_5.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span> Drága Kicsim! Bocsáss meg nekem, hogy hónapok óta nem írtam, de mentségemre legyen mondva, hirtelen nagyon elfoglalt lettem. A babaruhák mosása, vasalása, pakolása folytatódott, és kiegészült eddig be nem szerzett dolgok felkutatásával, és megvásárolásával. Hivatalos ügyek is akadtak bőven, egyik irodából rohantam a másikba, egyik papírt intéztem a másik után. </p> <p> 

fokep 5.thumbnail Drága Kicsim! Bocsáss meg nekem, hogy hónapok óta nem írtam, de mentségemre legyen mondva, hirtelen nagyon elfoglalt lettem. A babaruhák mosása, vasalása, pakolása folytatódott, és kiegészült eddig be nem szerzett dolgok felkutatásával, és megvásárolásával. Hivatalos ügyek is akadtak bőven, egyik irodából rohantam a másikba, egyik papírt intéztem a másik után.

 

fokep 5.thumbnail Drága Kicsim! Bocsáss meg nekem, hogy hónapok óta nem írtam, de mentségemre legyen mondva, hirtelen nagyon elfoglalt lettem. A babaruhák mosása, vasalása, pakolása folytatódott, és kiegészült eddig be nem szerzett dolgok felkutatásával, és megvásárolásával. Hivatalos ügyek is akadtak bőven, egyik irodából rohantam a másikba, egyik papírt intéztem a másik után.

 

A kiságyadat összeszereltük, beletettük a matracot, feltettük a rácsvédőket, és meg is ágyaztam Neked. Megkerestem a doktornénit, és mivel nem a körzetébe tartozunk, néhány indok kíséretben megkértem tekintsen el ettől a ténytől. Megtette. Ezek után a védőnénit is megkerestem, aki egy fiatal kismama, és mivel hamarosan karjaiba tarthatja születendő gyermekét, így később újra megkeresem a körzeti védőnéninket. Hirtelen fel kellett kutatnunk másik babakocsit is, kiderült a régiről, hogy nem az a megfelelő számodra.

 

És persze rengeteget kellett tanulnom. Tanulnom, hogyan pelenkázzalak, miképpen etesselek. Hogyan foghatok meg, és fürdethetek meg egy apró emberkét, aki alig nagyobb, mint a két tenyerem együtt. Rá kellett jönnöm a különböző erejű, és hangzatú sírások jelentésére. Ki kellett tapasztalnom, hogy apró rezdüléseid mit jelentenek. Ami pedig a legtöbb időmet elvette az az, hogy határtalan boldogságomban folyamatosan csak arra tudtam gondolni, hogy HAZATALÁLTÁL hozzánk, Drága Kicsink!

 

Megérkezett a Gólyahír-t hozó telefon Gabi néni hangjával, majd elérkezett a születésed ideje, melynek minden másodpercében jelen voltam. A jelenlét nem csupán a hármunk kapcsolatának alapjait erősítette, hanem lelki támaszt is nyújtott Életet adódnak, aki nehéz, de felelősségteljes döntéssel bízott ránk Téged. Első pillanattól kezdve, már a kórházban figyelhettem, tanulhattam milyen vagy. Milyen a pici szád, a nózid, a hosszú ujjaid, a hajad, a mosolyod, a sírásod, és az illatod. Az az illat, mely azóta is itt van az orromban, és talán sosem fog onnan eltűnni. Aztán a hazaérkezésed, amikor átléptük házunk küszöbét, és végérvényesen elfoglalhattad „pozíciódat" családunkban. A főnöki pozíciót, amivel egy időben anyai „beosztásba" kerülhettem. A legcsodálatosabba.

 

kezek.thumbnail Születésed napja óta eltelt egy kis idő már. Most együtt éljük a napjainkat abban a tudatban, hogy a várakozás gyümölcse az a csodálatos ÉLET, melyet TE képviselsz. Élvezzük minden pillanatát, még akkor is, ha azóta nem aludtunk egyfolytában talán 4 óránál többet, és akkor is, ha együtt sírtunk veled, mert fájt a pocakod. Napról-napra fedezzük fel az értelmed nyiladozását, fejlődését, és nem tudunk betelni a legcsodálatosabb érzéssel, a szülőivel.

 

Drága Kicsink! Isten hozott itthon!

Apa és Anya

 

„Nem hús a húsomból, nem vér a véremből, mégis rejtélyes módon az enyém. Sohase feledd, egyetlen percre sem, nem a szívem alatt nőttél, hanem benne!"

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.