LG DVS450HLG DVS450H

Az LG Electronics falra szerelhető DVD lejátszóját – amely idén már a koreai Good Design Award-ban is részesült – ezúttal az iF Design Award 2009 és a Red dot Design Award nemzetközi formatervezési díjakkal jutalmazták. A három elismerés méltán példázza az LG világszerte vezető szerepét a prémium formatervezés és kiváló termékfejlesztés terén.

 LG DVS450HLG DVS450H

Az LG Electronics falra szerelhető DVD lejátszóját – amely idén már a koreai Good Design Award-ban is részesült – ezúttal az iF Design Award 2009 és a Red dot Design Award nemzetközi formatervezési díjakkal jutalmazták. A három elismerés méltán példázza az LG világszerte vezető szerepét a prémium formatervezés és kiváló termékfejlesztés terén.

"Rendkívüli elismerést jelent számunkra mindkét díj, melyeket az LG DVS450H érdemelt ki, hiszen azért dolgozunk, hogy elegáns formatervezésű szórakoztatóelektronikai portfoliónk minden elemét csúcstechnológiával vértezzük fel. A DVS450H egy új korszak hírnöke a HD DVD lejátszók történetében, amely az otthoni mozizás még tökéletesebb élményét nyújtja" – mondta el Simon Kang, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

A március 3-án kihirdetett iF Product Design Award a világ egyik legtekintélyesebb formatervezési elismerése, amelyet a hannoveri székhelyű International Forum Design GmbH oszt ki. A jelölt termékek a legkülönbözőbb területekhez tartozhatnak, így nemcsak az ipari, de az orvosi, illetve egészségügyi, valamint a szórakoztatóelektronikai eszközök is képviseltetik magukat. A termékeket mind stílus, mind pedig funkció alapján értékelik, azaz a díjazottak esetében a kivételes esztétikum egyedülálló funkcionalitással és újszerű teljesítménnyel párosul. A Red dot Design Award pedig olyan termékeket jutalmaz, amelyek az adott iparágban leginkább tükrözik a legújabb fejlesztéseket, a csúcstechnológiát és a legmagasabb szintű minőség egységét.

Yoo Seok Kim, az LG formatervezési kutatólaboratóriumának vezető tervezője így nyilatkozott: „Termékeink a fogyasztói igényeket tükrözik, amelyek megalkotása során kiemelt figyelmet kap a felhasználók kényelmének támogatása. A DVS450H bárhová tökéletesen illeszkedik, hiszen falra szerelhető, de vízszintes felületeken is elhelyezhető. Ez a készülék nem egy egyszerű DVD lejátszó, az elegáns formatervezés és a csúcstechnológia tökéletes harmóniáját testesíti meg."

A DVS450H a laposképernyős TV-khez hasonlóan falra szerelhető, így helyet takaríthatunk meg. Asztalon, vagy más vízszintes felületen pedig elhelyezhetjük a talpára fektetve, vagy a kihajtható láb segítségével állványszerűen.

A DVD lemez a készülék elülső részébe helyezhető, valamint az érintőgombok is a csillogó fekete előlapon kaptak helyet, így semmi sem töri meg a lejátszó letisztult formáját.

A DVS450H elegáns formatervezése kifinomult belsőt takar. A készülék a szabványos DVD lemezek felbontását képes 720p, 1080i, vagy Full HD 1080p minőségűre felkonvertálni. DivX HD lejátszási funkciójának köszönhetően a kis méretű fájlokból is kiváló képminőséget jelenít meg, emellett a CD lemezek és DVD lemezek összes típusát, valamint az MP3, WMA és JPEG fájlokat is támogatja.

Az USB Plus révén a DVS450H az otthoni szórakoztatóelektronikai rendszer központi eleme lehet, mivel közvetlenül USB memóriáról nézegethetünk fényképeket, játszhatunk le zenéket vagy filmeket. A kijelzőn megjeleníthető kezelőfelület segítségével bármilyen funkció gyorsan és könnyedén érhető el, így az eredmény egy valóban sokoldalú DVD lejátszó.

A DVS450H már kapható Magyarországon.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 29 990 forint

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük