2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nokia telefontöltő-visszahívás

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/34350"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nokia_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.nokia.hu" title="www.nokia.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.nokia.hu/">www.nokia.hu</a> </strong></span></span>A Nokia  töltő csereprogramot kezdeményezett, amelyben bizonyos harmadik fél által gyártott, Nokia márkájú töltők tulajdonosainak azt ajánlja, hogy a szóban forgó töltőket ingyenesen cseréljék le. </p><p>

www.nokia.huwww.nokia.hu A Nokia  töltő csereprogramot kezdeményezett, amelyben bizonyos harmadik fél által gyártott, Nokia márkájú töltők tulajdonosainak azt ajánlja, hogy a szóban forgó töltőket ingyenesen cseréljék le.

www.nokia.huwww.nokia.hu A Nokia  töltő csereprogramot kezdeményezett, amelyben bizonyos harmadik fél által gyártott, Nokia márkájú töltők tulajdonosainak azt ajánlja, hogy a szóban forgó töltőket ingyenesen cseréljék le.

Egy rutin minőségellenőrzés során a Nokia egy lehetséges termék minőségi problémát azonosított, bizonyos harmadik fél által gyártott töltők esetében. Az érintett töltők műanyag burkolata meglazulhat és leválhat, ezáltal hozzáférhetővé válhatnak a belső alkatrészek, és amennyiben a töltő éppen be van dugva egy áram alatt lévő konnektoraljzatba, és bizonyos belső alkotórészeit megérintik, elektromos áramütés veszélye állhat fenn. A Nokia nem tud ezekkel a töltőkkel kapcsolatos incidensekről vagy sérülésekről.

A termékcsere program mindössze egy korlátozott számú, meghatározott típusú és időszakban, egy bizonyos harmadik fél által gyártott töltőkre vonatkozik. Ezek pedig a 2009. június 15. és 2009. augusztus 9. között gyártott AC-3E és AC-3U modellek, valamint a 2009. április 13. és 2009. október 25. között gyártott AC-4U töltők. Európában csak az AC-3E töltő modellt értékesítették, az AC-3U és AC-4U töltők csak Észak-Amerikában és Latin-Amerikában kerültek forgalomba.

A Nokia egy weboldalt hozott létre az ezzel kapcsolatos további információk közzétételére, többek között arról, hogy a vásárlók hogyan ellenőrizhetik, töltőik részét képezik-e a csereprogramnak. Arra kérjük a felhasználókat, hogy látogassanak el a http://chargerexchange.nokia.com/ vagy a Nokia helyi weboldalára.

A Nokia azt ajánlja, hogy a csereprogram részét képező töltőket a vásárlók a továbbiakban ne használják, és ingyenesen cseréljék le azokat.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.