2022.szeptember.25. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Olimpiai logóval ellátott négymagos asztali gépek a Lenovo-tól

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5721"><img class="image thumbnail" src="/files/images/J200L192W_02.thumbnail.jpg" border="0" alt="LENOVO J200L" title="LENOVO J200L" width="100" height="82" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>LENOVO J200L</strong></span></span> <p align="left">A Lenovo számos újdonsággal bővítette asztali számítógépeinek portfolióját, köztük azzal a négy Lenovo 3000-es asztali számítógép modellel, amelyeket az olimpia inspirált. Az újonnan tervezett ezüst és fekete színű Lenovo 3000 J200, J200p és J205 toronyházas, és S200 fekvő asztali gépek az első olyan PC-k, amelyek  az Olimpiai Játékok és a PC-gyártó cég közös emblémájával kerülnek forgalomba világszerte. </p><p align="left"> 

 lenovo j200lLENOVO J200L

A Lenovo számos újdonsággal bővítette asztali számítógépeinek portfolióját, köztük azzal a négy Lenovo 3000-es asztali számítógép modellel, amelyeket az olimpia inspirált. Az újonnan tervezett ezüst és fekete színű Lenovo 3000 J200, J200p és J205 toronyházas, és S200 fekvő asztali gépek az első olyan PC-k, amelyek  az Olimpiai Játékok és a PC-gyártó cég közös emblémájával kerülnek forgalomba világszerte.

 

 lenovo j200lLENOVO J200L

A Lenovo számos újdonsággal bővítette asztali számítógépeinek portfolióját, köztük azzal a négy Lenovo 3000-es asztali számítógép modellel, amelyeket az olimpia inspirált. Az újonnan tervezett ezüst és fekete színű Lenovo 3000 J200, J200p és J205 toronyházas, és S200 fekvő asztali gépek az első olyan PC-k, amelyek  az Olimpiai Játékok és a PC-gyártó cég közös emblémájával kerülnek forgalomba világszerte.

 

A márkanevet és az olimpiai karikákat ábrázoló logó jelzi, hogy a vállalat világszinten támogatja a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokat.

„A 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk a világnak a legjobban megtervezett számítógépeinket" – mondta Dilip Bhatia, a Lenovo asztali számítógépeinek globális marketingigazgatója. „Ennek szellemében terveztük legújabb Lenovo 3000-es asztali számítógépeinket az olimpiai logó feltüntetésével, és olyan új és elegáns külsővel és tulajdonságokkal, amelyekre egy kisvállalkozásnak szüksége lehet a hatékonyság megőrzéséhez. Ilyenek például a négymagos processzortechnológia és a kiváló menedzselhetőség. "

j200s200 grpJ200S200 GRPA 2008 augusztusában kezdődő Pekingi Olimpiai Játékokat megelőző visszaszámlálásból már kevesebb, mint egy év van hátra. A világszintű szponzorációs megállapodás  keretében a Lenovo a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok kizárólagos számítástechnikai beszállítója. Az esemény lebonyolításának jóformán minden területén – a részvevők adatainak összegyűjtésétől és tárolásától kezdve, az eredmények megjelenítésén át egészen a Pekingi Szervezőbizottság tevékenységéig – a Lenovo hardverei szolgáltatják a hátteret.

  A kisvállalkozók számára készített új PC-k egyaránt kiválóan megfelelnek az otthoni és az irodai használatra. Nemcsak kívül, hanem belül is újszerűek a gépek: a könnyebb, megbízhatóbb és hatékonyabb használat érdekében ugyanis a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve.

A J200p gépek Intel® Core 2TM Quad  processzorral,  a J200 és S200 típusok Intel, míg a J205-ösök AMD processzorral vannak felszerelve, emellett pedig  Gigabit Ethernet kapcsolattal, integrált videókártyával, 6 USB-csatlakozóval és a ház kinyitását megakadályozó zárral rendelkeznek. Ezenkívül TPM 1.2 adattitkosítással rendelkező multiburner DVD-írót  is lehet választani hozzájuk.

A Lenovo hatékonyságnövelő programcsomagja, a Lenovo Care Tools eszközei a PC egyszerű kezelését segítik az automatikus frissítéssel, az egygombos rendszer-helyreállítással valamint a jelszó-kezelővel – amelyek jelentősen megkönnyítik a számítógép használatát. A Lenovo széles skáláját nyújtja olyan számítógépeknek, amelyek megfelelnek az amerikai környezetvédelmi szervezet (EPA) Energy Star 4.0. szabványának – ezek közé tartoznak a Lenovo  3000-es asztali számítógépek is. A korábbi modellekhez képest 80%-kal hatékonyabb tápegységük révén csökkenthető az energiafelhasználás és így a fenntartási költségek is.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.