2008 augusztus 28-án pénteken a MOM Park Bevásárlóközpont Palace Mozijában ünnepélyesen megnyitották a Reuters-T-Mobile olimpiai fotókiállítást, amelynek képei az öt nappal korábban befejeződött pekingi nyári játékok legszebb és legizgalmasabb pillanatait, a versenyek főszereplőit, köztük a magyar sport büszkeségeit örökítik meg. A megnyitó jó alkalmat kínált arra, hogy a T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémánt Fokozatú Főtámogatója legsikeresebb olimpikonjainkat a napokban Magyarországon bevezetett harmadik generációs iPhone-jaival jutalmazza meg.

 

2008 augusztus 28-án pénteken a MOM Park Bevásárlóközpont Palace Mozijában ünnepélyesen megnyitották a Reuters-T-Mobile olimpiai fotókiállítást, amelynek képei az öt nappal korábban befejeződött pekingi nyári játékok legszebb és legizgalmasabb pillanatait, a versenyek főszereplőit, köztük a magyar sport büszkeségeit örökítik meg. A megnyitó jó alkalmat kínált arra, hogy a T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémánt Fokozatú Főtámogatója legsikeresebb olimpikonjainkat a napokban Magyarországon bevezetett harmadik generációs iPhone-jaival jutalmazza meg.

A felvételeket a Thomson Reuters ügynökség világszerte ismert fotóriporterei készítették Pekingben és más olimpiai színhelyeken, meghökkentő, máskor pedig mosolyra fakasztó alkotásaik igényes gyűjteménye – ahogy Sydney és Athén után – az idén is közönség sikerre számíthat Budapesten és az ország több olyan városában, amelyek sikeres olimpikonokkal képviseltették magukat a nyári játékokon.

Örvendetes, hogy a kiállításnak országszerte  általános iskolák is otthont adhatnak, így tehát a sport szépségét és különlegességeit bemutató felvételek azokat a fiatalokat is megérinthetik, akik ma még csak a jövő reménységei, de egyszer talán még olimpikonok is lehetnek.

A világpremiernek is számító kiállítást  Geraldine Rabl, a Thomson Reuters regionális  igazgatója,  a MOB Gyémánt Fokozatú Főtámogatója, a T-Mobile nevében Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese, valamint Dr. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke együttesen nyitották meg. Az ünnepélyes eseményt megtisztelte  jelenlétével Kovács Katalin és Janics Natasa, akik athéni győzelmüket „lemásolva" Pekingben is a legjobbnak bizonyultak, továbbá Vajda Attila, aki az első magyar aranyérmet szerezte meg, az olimpiai mesterhármast megvalósító vízilabda válogatott képviseletében pedig a háromszoros aranyérmes Dr. Molnár Tamás és a második „ötkarikás" győzelmével büszkélkedő Gergely István is. Eljött a megnyitóra a Kozmann György és Kiss Tamás is, akik bronzérmet nyertek, de harmadik helyük felért egy olimpiai bajnoksággal is, és éppen ezzel tudtak méltó emléket állítani az olimpia előtt elhunyt kenuzó társuknak, Kolonics Györgynek.

Főszerepbe került az olimpiai tárlatnyitón Cseh László, a pekingi úszóversenyek háromszoros ezüstérmese, aki a tíz magyar érem közül hármat egymaga szerzett meg. A Kőbánya SC triplázója  érmes társainál korábban tért haza Kínából, s mint az első Pekingben kiérdemelt magyar érem gazdája, már a pénteki rendezvény előtt kipróbálhatta azt az iPhone 3G 16GB-os készüléket, amelynek egy-egy darabjával  a megnyító ünnepségen ajándékozta meg Peking aranyérmeseit a T-Mobile. Az iPhone 3G ötvözi az iPhone összes forradalmian új képességét a szélessávval, kétszer gyorsabb az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani. A készüléket augusztus 22-e óta Magyarországon kizárólag a T-Mobile forgalmazza.

–         Szeretnék köszönetet mondani valamennyi olimpikon társam  nevében a T-Mobile-nak, amely nem csak számomra, hanem a MOB egyik legnagyobb és legrégebbi támogatójaként  minden magyar olimpikonnak segítséget nyújtott – mondta Cseh László, aki immár hetedik éve a T-Mobile Team erőssége. – Külön köszönet ezért az értékes és hasznos ajándékért, amelyre az olimpiai fotókiállítás valamennyi képét feltöltöttem és rögzítettem egy dátumot és egy város nevét, ami nem más, mint 2012 és London.

A kiállítás házigazdáinak nevében  Winkler János a MagyarTelekom Nyrt vezérigazgató-helyettese, a T-Mobile vezetője sok sikert kívánt Cseh Lászlónak és a háromszoros ezüstérmes jelenlévő csapattársainak, és velük együtt azoknak a lelkes szakembereknek, akik az érmek kovácsai voltak.

–         Tizenöt esztendő telt el azóta, hogy a T-Mobile előde a MOB és Magyar Olimpiai Csapat támogatója lett, és ennek a másfél évtizednek a magyar sportsikereihez valamit mindig hozzá tudtunk tenni: hol szövetségi, hol pedig egyesületi, szakosztályi vagy egyéni szponzorként – mondta Winkler János. – Pekingben nagyon magasan állt a mérce minden magyar sportoló előtt, és most nagyon jó  érzés kimondani azt, hogy a támogatott olimpikonjaink többsége ettől a magasságtól se riadt vissza.  A most megszerzett három olimpiai aranyéremmel együtt már tizenkét olyan magyar győzelmet számolhatunk, amelynek megszületéséhez társadalmi szerepvállalásunk fontos részeként  emberi és anyagi segítséget nyújtottunk. Külön öröm számomra, hogy egyetlen magyar doppingeset sem árnyékolta be a magyar csapat pekingi szereplését.

Mint 1996 óta mindig, a T- Mobile ezúttal is nagyon sokat áldozott arra, hogy a sporttal kapcsolatos elkötelezettségére a média eszközeivel is  felhívja a figyelmet. Az olimpia időszakában   Magyar Televízióban sűrűn kerültek képernyőre a T-Mobile erre az alkalomra készített szurkolásra buzdító szpotjai, de emellett a Magyar Rádió, a Juventus, a Sláger Rádió, a pont fm, valamint a Rádió1 hallgatói, és az origo, az index, a Nemzeti Sport Online, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság honlap és a Nemzeti Sport olvasói is nap mint nap találkozhattak a Magyar Olimpiai Csapat lelkes támogatójának híreivel és hirdetéseivel, játékaival és elismerését kifejező gratulációval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük