2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Önkéntesek a VOLTon

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51652"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_118.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Az Európai Unió egyik alapelve, az önkéntesség elismertségét igyekszik erősíteni a VOLT Fesztivál is. Az uniós elnökség hivatalos záróbuliján, több területen is, önkéntesek látnak el különböző feladatokat.<strong> </strong>

image4 118.thumbnailAz Európai Unió egyik alapelve, az önkéntesség elismertségét igyekszik erősíteni a VOLT Fesztivál is. Az uniós elnökség hivatalos záróbuliján, több területen is, önkéntesek látnak el különböző feladatokat.

image4 118.thumbnailAz Európai Unió egyik alapelve, az önkéntesség elismertségét igyekszik erősíteni a VOLT Fesztivál is. Az uniós elnökség hivatalos záróbuliján, több területen is, önkéntesek látnak el különböző feladatokat.

Szerte Európában nagy hagyománya van annak, hogy a fesztiválokon önkéntesek dolgoznak. Az Önkéntesség Európai Éve okán a VOLT Fesztivál szervezői is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy e munka elismertségét erősítsék, így a rendezvény több területén is önkéntes fiatalok végeznek különböző feladatokat. Mindez civil szervezetekkel partnerségben valósul meg, így például a Magyar Kerékpárosklub, a ZöldÖvezet Társulás és a Szubjektív Értékek Alapítvány segítségével a kerékpármegőrzés, a hulladékgyűjtés és a tömegirányítás területén, mintegy félszáz fiatal végez önkéntes munkát a fesztiválon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.