2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pályázat párizsi kollégiumi férõhelyekre

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/904"><img class="image thumbnail" src="/files/images/parizsi%20magyar%20intezet.thumbnail.jpg" border="0" alt="Párizsi Magyar Intézet" title="Párizsi Magyar Intézet" width="82" height="100" /></a><span style="width: 80px" class="caption"><strong>Párizsi Magyar Intézet</strong></span></span>  <p>Az OKM most hozta nyilvánosságra a Párizsi Magyar Intézet pályázati kiírását. Ez azoknak jelent könnyebbséget, akik MÁR ELNYERTEK a párizsi egyetemi képzésben valamilyen ösztöndíjas helyet és szállás problémájukat kívánják támogatottan megoldani. Ezért közzétesszük a pályázati kíírást, az abban foglaltaknak megfelelõen kell eljárni.</p><p>

párizsi magyar intézetPárizsi Magyar Intézet 

Az OKM most hozta nyilvánosságra a Párizsi Magyar Intézet pályázati kiírását. Ez azoknak jelent könnyebbséget, akik MÁR ELNYERTEK a párizsi egyetemi képzésben valamilyen ösztöndíjas helyet és szállás problémájukat kívánják támogatottan megoldani. Ezért közzétesszük a pályázati kíírást, az abban foglaltaknak megfelelõen kell eljárni.

párizsi magyar intézetPárizsi Magyar Intézet 

Az OKM most hozta nyilvánosságra a Párizsi Magyar Intézet pályázati kiírását. Ez azoknak jelent könnyebbséget, akik MÁR ELNYERTEK a párizsi egyetemi képzésben valamilyen ösztöndíjas helyet és szállás problémájukat kívánják támogatottan megoldani. Ezért közzétesszük a pályázati kíírást, az abban foglaltaknak megfelelõen kell eljárni.

Pályázati kiírás

A Cité Internationale Universitaire de Paris (CIUP) kollégiumi férõhelyeire

A Párizsi Magyar Intézet (PMI) pályázati lehetõséget kínál párizsi egyetemi képzésre már ösztöndíjat nyert hallgatók számára a Cité Internationale Universitaire de Paris (CIUP) kollégiumi férõhelyeire 2007. október 1. és 2008. június 30. közötti idõszakra. Kollégiumi szálláslehetõségért az adott párizsi felsõoktatási intézményben folytatandó ösztöndíjas tanulmányok idejére, azaz általában 5, maximum 9 hónapos idõtartamra lehet pályázatot benyújtani.

Pályázni csak azoknak az egyedül kiutazó ösztöndíjasoknak áll módjában, akik hat lezárt félévet igazolni tudnak.

A pályázathoz az alábbi adatokat kérjük megadni és legkésõbb 2007. július 30-án éjfélig a Párizsi Magyar Intézet részére elküldeni a következõ e-mail címre: laszlogy@wanadoo.fr  

Határidõn túl beérkezett pályázatok elbírálására nincs mód!

A pályázó neve:

Lakcím:

E-mail:

Küldõ intézmény:

Fogadó intézmény:

Hányadik évfolyamon folytatja tanulmányait?

Az elnyert ösztöndíj típusa:

Milyen szobát igényel (több változat is feltüntethetõ):

Volt-e már a CIUP lakója?

Az ösztöndíj összege:

Az ösztöndíj kezdete és vége:

Tavaszi (január/februári) kezdés lehetséges-e?

Szobatípusok: 1K – egyágyas, komfort, 1S – egyágágyas, standard,  2 S -kétágyas, standard szoba árak (tájékoztató jelleggel): 1K: 380-420 ?, 1S: 280-310 ?, 2S: 180-220? között várhatók. . Érkezéskor egy hónapi térítési díjnak megfelelõ összeget kell kaucióként kifizetni, amelyet távozáskor az ösztöndíjas visszakap.

A pályázatnak maximum 1-1 oldalon tartalmaznia kell:

– motivációs levél, kiegészítve az esetleges hátrányos helyzetet tartalmazó körülményekkel (irányadó a Kormány 237/2006. (XI. 27.) rendelete)

– tanulmányi munkaterv, programterv

– a pályázó kint tartózkodása alatt részt tud-e vállalni a PMI kulturális-oktatási tevékenységében

A pályázatok elbírálása független kuratórium által történik, a jelentkezések sorrendjét, a motivációs levél tartalmát, a rászorultságot és a munkatervet figyelembe véve.

A CIUP kollégiumi férõhelyeit 2007. október 1-tõl lehet elfoglalni és legkésõbb 2008. június 30-ig kell elhagyni.

A bérlõkijelölési jog megvásárlásához szükséges pénzügyi támogatás – amely nélkül 2008-ban nem tudunk szálláshelyeket biztosítani – kérdése jelenleg még függõben van, erre vonatkozóan legkorábban 2007. július közepén kapunk választ a magyar Oktatási és Kulturális Minisztériumtól.

Az ösztöndíjasok párizsi tartózkodása során számítunk közremûködésükre a Párizsi Magyar Intézet rendezvényein.

Párizs, 2007. április 20.

Párizsi Magyar Intézet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.