2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pályázz és tegyél többet!

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.tobbetersz.hu" title="www.tobbetersz.hu" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.tobbetersz.hu/">www.tobbetersz.hu</a> </strong></span></span>Már csak néhány nap és lezárul a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet érsz" programjának jelentkezési határideje. A pályázatokat 2008. július 11-ig, péntekig várja a Vodafone Magyarország Alapítvány. </em></p><p>

www.tobbetersz.huwww.tobbetersz.hu Már csak néhány nap és lezárul a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet érsz" programjának jelentkezési határideje. A pályázatokat 2008. július 11-ig, péntekig várja a Vodafone Magyarország Alapítvány.

www.tobbetersz.huwww.tobbetersz.hu Már csak néhány nap és lezárul a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet érsz" programjának jelentkezési határideje. A pályázatokat 2008. július 11-ig, péntekig várja a Vodafone Magyarország Alapítvány.

Továbbra is nagy az érdeklődés a „Többet érsz" program iránt, a látogatottsági statisztikák szerint a meghirdetés óta a honlapra már több mint 10.000 érdeklődő kattintott. Sokan érdeklődtek telefonon is, a többség a fizetésről, a munkaszerződés részleteiről és a kezdés időpontjáról akart több részletet megtudni.

„Örömmel tapasztaltuk, hogy a telefonos érdeklődők között minden korosztály megtalálható, a friss diplomástól egészen az idősebb korosztályig. Sokan közülük már kész programtervvel hívtak fel minket. Ezekből kitűnik, hogy a jelentkezők általában nem csak csatlakozni szeretnének egy civil szervezethez, de képességükkel a civil szervezetnél még nem lévő tudást kívánják pótolni. Szintén érdekes volt látni, hogy – ugyanúgy, mint a külföldi országokban, ahol már elindult a program – nagyon különböző emberek érdeklődnek. Az egyetemről éppen kikerülő fiatalok mellett szintén megtalálhatók a munkahelyet váltani óhajtó dolgozók, valamint a tartósan munkanélküliek is." – mondta el eddigi tapasztalatait Magyar Henrietta, a Vodafone Magyarország Alapítvány munkatársa.

A „Többet érsz" program a Vodafone alapítványok újszerű jótékonysági kezdeményezése. A „Többet érsz" program keretében a nyertesek – teljes munkaidőben – egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk megjelölt magyarországi civil szervezetnél. A kiválasztott alapítványtól kapott fizetésüket és egyéb költségeiket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.

A felhívásra jelentkezni a http://www.tobbetersz.hu/ honlapon megtalálható pályázati feltételek alapján lehet, a jelentkezési űrlap kitöltésével. A szerencsés pályázókat és pályázati programjukat 2008. szeptember első felében mutatja be a Vodafone Magyarország Alapítvány.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.