2022.szeptember.28. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Picasso Média viszi a PUMA kommunikációját

1 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/22691"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/puma_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span> <p>Az idei esztendőben is a Picasso Média marad a PUMA pr ügynöksége, miután a két cég meghosszabbította együttműködését 2009-re is. </p><p> 

 puma 0.thumbnail

Az idei esztendőben is a Picasso Média marad a PUMA pr ügynöksége, miután a két cég meghosszabbította együttműködését 2009-re is.

 

 puma 0.thumbnail

Az idei esztendőben is a Picasso Média marad a PUMA pr ügynöksége, miután a két cég meghosszabbította együttműködését 2009-re is.

 

A Picasso Média a sportlifestyle márka teljes körű sajtókommunikációját koordinálja. Az ügynökség feladata a kommunikáció megtervezése, valamint a klasszikus pr feladatok ellátása.

il mostroIl mostroA PUMA az idei esztendőben, mivel nem lesz olimpia és jelentősebb futball esemény, nagy hangsúlyt fektet a Volvo Ocean Race 2008-2009. vitorlás világversenyre, amelyen saját hajót is indított, az Il mostro-t.

A vitorlás hajó egy virtuális, 3D-s „repülő cipőre" hasonlít, amit a PUMA azonos elnevezésű, népszerű stílusa inspirált. A PUMA a versenyhez kapcsolódóan egy új vitorlás kollekciót is piacra dobott. A Picasso Média nemcsak a vitorlás termékek, hanem a PUMA foci, futás és golf termékeinek pr-támogatását is feladatul kapta.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.