2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pókerhírek kezdőknek és haladóknak! Megtörtént, az ötven milliárdodik leosztás!

4 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43613"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_30.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="50" /></a></span> <p>A PokerStars oldalán 2010. szeptember 22-én megtörtént az ötvenmilliárdodik leosztás.. Az esemény apropóján a játékosok számtalan különleges promóciós versenyen és különleges ajánlatban vehettek részt, melyek a megszokottnál nagyobb pénznyereményeket, bajnokságokat és freeroll versenyeket kínáltak fel.

 

A PokerStars oldalán 2010. szeptember 22-én megtörtént az ötvenmilliárdodik leosztás.. Az esemény apropóján a játékosok számtalan különleges promóciós versenyen és különleges ajánlatban vehettek részt, melyek a megszokottnál nagyobb pénznyereményeket, bajnokságokat és freeroll versenyeket kínáltak fel.

 

A PokerStars oldalán 2010. szeptember 22-én megtörtént az ötvenmilliárdodik leosztás.. Az esemény apropóján a játékosok számtalan különleges promóciós versenyen és különleges ajánlatban vehettek részt, melyek a megszokottnál nagyobb pénznyereményeket, bajnokságokat és freeroll versenyeket kínáltak fel.

Közel 220 ezer pókeres tolongott egyidőben a PokerStars oldalán, 33 ezer asztalnál folyt párhuzamosan a játék. Nagy volt a tét, sokan remélték, hogy megnyerik a PokerStars mérföldkő promócióját, vagyis az 50 milliárdodik leosztást. Összesen $56.140-t, valamint $5.200 WCOOP Main Event beülőt zsebelt be a német tbvle, aki végül megnyerte a PokerStars jubileumi leosztását. A leosztásra a PokerStars Ornamenta (fast) $0,02/$0,05 NLHE cash game asztalán került sor.

Hamarosan itt az EPT London. Az European Poker Tour brit állomása, az EPT London nem csak az EPT hetedik évadjának harmadik állomása, hanem az UKIPT első évadjának utolsó állomása is egyben. Az állomás a sorozat egyik legkiemelkedőbb eseménye, mely játékosok ezreit vonzza hangulatával, és számos versenyével, köztük egy High Roller és egy női versennyel is, valamint egy jótékonyság célú versennyel. Még további okot is ad majd a város arra, hogy a játékosok aktívak maradjanak. Az Oxford Street és a Hyde park alig egy sarokra található majd a verseny helyszínétől.

A főeseményt tavaly Aaron Gustavson nyerte meg, több mint 850.000 fontot kasszírozva. Egy igen pörgős párbajban az egykori világbajnok és PokerStars Pro játékos, Peter Eastgate maradt alul a küzdelemben. A főesemény akkor 730 játékost vonzott, így az Egyesült Királyság területén valaha tartott legnagyobb pókerversennyé vált. Az idei verseny sem lesz más, a brit főváros 37 versenyét a média is figyelemmel követi majd, köztük az 5.250 fontos főversenyt, a 20.500 fontos High Roller versenyt, a három női versenyt és a 2.150 fontos 8-Game bajnokságot is. http://www.ept.com/

Jótékonysági verseny az EPT-n. Az EPT londoni versenyének egyik kiemelt eseménye egy jótékonysági verseny, melynek nyereményeit a Brit Rákkutató Társaság (Cancer Research UK) számára ajánlják fel a szervezők, hogy a felajánlott fontokból a világ egyik legelismertebb mellrák-kutatási programját finanszírozhassák. A PokerStars így vállal szerepet októberben, a mellrák hónapjában a nőket érintő egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedéssel szemben.

A verseny, melynek beülője 100+10+10font a London Hilton Metropole hotelben kerül megrendezésre 2010. október 2-4. között, garantált nyereményalapja pedig 100.000 font. A szervezők minden beülő értékéből 10 fontot ajánlanak fel a Brit Rákkutató Társaságnak, melyet a PokerStars további 10 fonttal egészít ki beülőnként. Ezt az összeget a játékosok felajánlásai növelik majd legvégüll.

A PokerStars gyakran támogat jótékony kezdeményezéseket. Januárban olyan sztárok mint Kelly Rowland R&B énekes, Slash a Guns n' Roses egykori gitárosa és a hip-hop sztár Nelly több mint 150.000 dollárt gyűjtött össze az amfAR részére, ezzel támogatva az AIDS ellenszerének kutatását a PokerStars Carribbean Adventure ideje alatt. Más versenyek az afrikai segélyezési rendszert, illetve a londoni Royal Marsden rákklinikát támogatták.

A játékosok a PokerStars oldalain keresztül online nevezhetnek az EPT London Cancer Research versenyére. A játékosok felajánlásokat is tehetnek a játék során úgy, hogy zsetonjaik egy részét a „cancerUK" nicknevű játékosnak átadják. www.pokerstars.com/poker/promotions/ept-charity/

Az IPT Szlovéniába látogat. Az Italian Poker Tour San Remóban megrendezett állomása után már itt is a következő, az IPT Nova Gorica, melynek keretein belül a sorozat átlépi az olasz határt és ellátogat Szlovéniába. A 2000+200 eurós bajnokságra Olaszország illetve a környező országok legjobb játékosait várják. Ez az első eset a kétéves sorozat történetében, hogy egy versenyhelyszín az olasz határon kívülre kerül. Az ötnapos verseny a Perla kaszinóban veszi kezdetét 2010. szeptember 27-én hétfőn. http://www.pokerstarsipt.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük