2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

QuickMemo™ funkció az LG Optimus L sorozatához

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63473"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lg_10.thumbnail.jpg" border="0" width="95" height="100" /></a></span>Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo<sup>TM</sup> funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.</p> <p> 

Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemoTM funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.

 

Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemoTM funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.

 

Az LG QuickMemoTM funkciója segítségével a képernyőn megjelenített tetszőleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetők és menthetők. A felhasználók a mentett képernyőre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemoTM jegyzetek ezt követően SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után a QuickMemoTM funkció a hangerőgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhető el.

 

„A QuickMemoTM az LG által képviselt felhasználói élmény egyik meghatározó funkciója, célja a kommunikáció színvonalának emelése az ötletek személyre szabott megosztásával." – nyilatkozta Paul Bae, az LG Electronics Mobile Communications Company marketingközpontjának alelnöke.

A QuickMemoTM megjelenését az LG Optimus L sorozatú okostelefonokon a „Lépj kapcsolatba a valósággal" („Connect to What's Real") témájú tévéreklám kíséri majd világszerte. A QuickMemoTM frissítést a készüléktulajdonosok letölthetik az LG Mobile weboldaláról, vagy a helyi szervizközpontokban is kérhetik a telepítését.

 

Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük